IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Norsk Flid Husfliden Hallingdal

Vis i kart
32 07 40 60
hallingdal@norskflid.no http://www.norskflid.no/hallingdal/

Mer informasjon

Hallingdal Vi har spesialisert oss på bunader fra Hallingdal, og leverer disse gjennom alle Norsk Flid Husflidens 31 butikker.

I vår bunadbutikk kan du også kjøpe alle de rundt 100 bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt. Vår kompetanse er bygget opp gjennom mange tiår, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. Fordi kjøp av bunad er noe svært personlig, bestreber vi oss på å yte deg personlig service og tett oppfølging helt til du er en tilfreds og stolt bærer av din nye bunad.

Vi leverer foruten selve bunaden, også sølv, bunadssko, poser til buad, skjorter osv, så her får du alt på ett sted. Les mer om vår butikk og hva vi har lyst til å vise deg, ved å klikke videre på “Les mer” nedenfor.

Norsk Flid Husfliden Hallingdal holder til på besøksadressen Sentrumsvegen 120, 3550 Gol. Foretaket ble startet i 1936-07-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1990-05-19 og som et Aksjeselskap. Norsk Flid Husfliden Hallingdal driver i bransjene "Brukskunst", "Skoprodusenter" og "Yttertøy - Produksjon". Foretaket har 9 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Norsk Flid Husfliden Hallingdal på telefon 32 07 40 60, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.norskflid.no/hallingdal/

Besøksadresse Sentrumsvegen 120, 3550 Gol
Postadresse Sentrumsvegen 120, 3550 Gol
 
Epost
hallingdal@norskflid.no
Telefon
(+47) 32 07 40 60

Last ned visittkort
Del av Norsk Flid
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies