IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Norsk Dekkvulkanisering AS

Vis i kart
andre@rokling.no http://www.rokling.no/dekktetvulk.htm

Mer informasjon

I følge de store produsentene Michelin, Brigdestone og Continental er markedet i dag støvsugd og det er i dag helt umulig å få tak i anleggsdekk. Det kan være 4 til 6 mnd’r ventetid og alle vet hvilke katastrofale følger det kan få. De store produsentene ber nå alle som ikke vil risikere at de må la maskinene stå om å ta vare på de dekkene mann har på beste mulige måte.

Norsk Dekkvulkanisering AS har tatt konsekvensen av dette og ber nå alle sine kunder om å ta vare på sine dekk og gjøre de tiltak som kan gjøres for å begrense driftstans og holde kostnadene nede. Tyre Protector er et av de tiltak som Norsk Dekkvulkanisering AS ser på som god økonomi for kunden. I tillegg til at vi reparerer og vulkaniserer alle dekk på stedet ute hos kunden. Hver eneste dag punkterer tusenvis av kostbare dekk. De samlede kostnadene er betydelige i form av reparasjoner, kjøp av nye dekk og driftstans. Dette kan DekkTettVulk gjøre noe med.

Norsk Dekkvulkanisering AS holder til på besøksadressen Klevjerbakken 30, 3070 Sande i Vestfold. Foretaket ble startet i 2007-08-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-09-24 og som et Aksjeselskap. Norsk Dekkvulkanisering AS driver i bransjen "Bilverksteder". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Norsk Dekkvulkanisering AS ved å og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.rokling.no/dekktetvulk.htm

Besøksadresse Klevjerbakken 30, 3070 Sande i Vestfold
Postadresse Klevjerbakken 30, 3070 Sande i Vestfold
 
Epost
andre@rokling.no

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies