IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Norsjø Arkitekter AS
Vis i kart
35 95 56 00
post@norsjoarkitekter.no http://www.norsjoarkitekter.no

Mer informasjon

Norsjø Arkitekter SA er et firma med 5 ansatte som alle er medeiere med 1/5. Alle fem er drevne sivilarkitekter (18–32 års yrkeserfaring) fra forskjellige arkitektvirksomheter i Oslo og Telemark før vi gikk sammen og dannet NA i 2010. Vi er alle bosatt i midt-Telemark og kontorlokalene ligger ved Norsjø, 5km langs RV 36 syd fra Gvarv.

Alle fem er utdannet sivilarkitekter. Kompetanseproblematikken går da mye på yrkeserfaring og ikke minst på etterutdanning/ajourføring og faglig oppgradering. Det er hele tiden behov for slik kompetanseoppfrisking både arkitekt- og byggfaglig og i forhold til byggeregler og rutiner. Vi mener å ha funnet et system som sikrer faglig kvalitet og kompetanse ved at NA har utarbeidet en faglig organisasjonsplan for firmaet der hver deltaker i firmaet har spesialistansvar for definerte fagområder samt ansvar for å holde seg oppdatert og være rådgiver/fagkontakt for de andre i prosjekteringen innenfor disse fagområdene. Opplegget med definerte fagområder gjør at den enkelte må følge med på tidsskrifter/nettsider, kurstilbud og annen info for sine fagområder. Etter kurs/oppdatering plikter den enkelte å holde en sammenfattet orientering til kollegiet.

Organisasjonsplan for prosjektet varierer fra prosjekt til prosjekt. i små prosjekter er det ofte bare en som prosjekterer og dekker alle ansvarsområder, de andre er bare rådgivere og foretar eventuelt sidemannskontroll. I store prosjekter deltar alle fem og hver enkelt har spesielt ansvar for avgrensede sektorer. Det hele koordineres av lederen for prosjektet.

Norsjø Arkitekter AS

holder til på besøksadressen Strannavegen 460, 3810 Gvarv. Foretaket ble startet i 2010-07-02 og som et Aksjeselskap. Norsjø Arkitekter AS driver i bransjen "Arkitekter". Foretaket har 7 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Norsjø Arkitekter AS på telefon 35 95 56 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.norsjoarkitekter.no

Besøksadresse Strannavegen 460, 3810 Gvarv
Postadresse Strannavegen 460, 3810 Gvarv
 
Epost
post@norsjoarkitekter.no
Telefon
(+47) 35 95 56 00
Mobiltelefon
(+47) 952 07 051

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies