IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Norrøna Sport AS
Vis i kart
66 77 24 00
norrona@norrona.no www.norrona.com

Mer informasjon

I 1929 begynte friluftsmannen Jørgen Jørgensen jakten på funksjonelt friluftsutstyr som kunne tåle det tøffe været og naturen i Norge. Det begynte med enkle nyskapinger som lærremmer, lerretssekker og bomullsbekledning, noe som satte kursen for Norrøna; å utvikle nye, tekniske, og funksjonelle produkter for friluftsliv.

I dag, fire generasjoner senere er Norrøna fremdeles en familiebedrift med hovedkontor på Hvalstad utenfor Oslo. Vi drives fortsatt av lidenskapen for å utvikle stadig bedre produkter med designløsninger for alle værforhold og utendørsaktiviteter.

I jakten på å utvikle markedets beste produkter, jobber vi tett sammen med vårt engasjerte testteam, som har fokus på eksperimentell og teknisk perfeksjon. I alle ledd fra design til produksjon er innovasjon stikkordet. Dette innebærer av vi tøyer grenser for teknisk nyskaping. Vi utvikler produkter som tåler de tøffeste tester, etablerer nye konstruksjonsteknikker og gir nytt innhold til begreper som tilpasning, materialer, funksjon og design med utgangspunkt i Norrønas designprinsipp “Loaded Minimalism”.

Vår kontinuerlige streben etter funksjonell renhet har resultert i banebrytende standarder. Norrøna utviklet det originale fjelltunnelteltet i 1972, det standardiserte, justerbare bæresystemet for ryggsekker i 1979, og var den første bedrift i Europa som brukte Gore-Tex® i 1977. Om du klatrer, vandrer, løper, sykler, driver med jakt, ski eller snowboard, har vi et bredt utvalg av utstyr for alle ambisjonsnivåer, aktiviteter og værforhold. Vårt ønske er at vi gjennom våre innovative produkter gir inspirasjon til å søke stadig nye friluftsopplevelser.

Kontaktinformasjon

www.norrona.com

Besøksadresse Nye Vakås vei 20, 1395 Hvalstad
Postadresse Nye Vakås vei 20, 1395 Hvalstad
 
Epost
norrona@norrona.no
Telefon
(+47) 66 77 24 00
Telefaks
(+47) 66 77 24 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies