IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Norproff

Forretningsadvokater Rogaland - MNA

Vis i kart

Åpningstider ( i dag: 24 timers service )

Mandag
24 timers service
Tirsdag
24 timers service
Onsdag
24 timers service
Torsdag
24 timers service
Fredag
24 timers service
Lørdag
Ukjent
Søndag
Ukjent
post@norproff.no www.norproff.no

Mer informasjon

Norproff Advokatfirma AS leverer tjenester innen advokat, eiendom, inkasso og regnskap. Norproff Advokatfirma AS har spesielt fordypet seg i emnene alminnelig og internasjonal skatterett, bedrifts- og kapitalbeskatning, selskapsrett, regnskap og økonomi saker. I tillegg har vi konkursrett og alle typer økonomi saker som spesialfelt.

Daglig leder er Roy Nordli. Han er advokat med skatterett og selskapsrett som spesialfag. I tillegg har han bachelor grad i management fra Handelshøyskolen BI. Her med spesialfag økonomi/regnskap/skatt. I tillegg har Roy Nordli autorisasjon som regnskapsfører (ARF), en godkjenning han har hatt siden 1995.

Firmaet har lang erfaring innen bedriftsrådgivning. Herunder rådgivning for selskaper i etableringsfasen og rådgivning om spørsmål osm dukker opp i den daglige driften. Vi håndterer hele den juridiske prosessen - fra A til Å, når noen skal i gang med nye virksomheter. Det gir trygget for våre kunder. I tilegg til at det er tidsbesparende for kundene.

Vi har ordinær prosedyre for domstolene - herunder prosedyre i skattesaker mot Staten for våre bedriftskunder. Gode restultater å vise til.

Verdigrunnlaget eller vår personlighet er nedfelt i 5 begreper - verdier som er viktigere enn alle andre. Norproff skal være:

Profesjonelle Rause Oppdaterte Fleksible Fremtidsrettet

Det er slik vi ønsker at våre kunder skal oppfatte oss, og vi tilstreber å være førstevalget for små og mellomstore bedrifter som har behov for forretningsjuridisk bistand.

Norproff har også distriktets største kurstilbud innen skatterett overfor næringslivet! Vi har også utarbeidet et kurs beregnet for alle som har, eller som ønsker å ha, utenlandske arbeidstakere i Norge. Nærmer info finner du på våre web sider.

Velkommen til å ta kontakt med oss !

Norproff holder til på besøksadressen Luramyrveien 59, 4313 Sandnes. Foretaket ble startet i 2004-08-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2004-08-10 og som et Aksjeselskap. Norproff driver i bransjen "Advokater og jurister". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Norproff ved å og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.norproff.no

Besøksadresse Luramyrveien 59, 4313 Sandnes
Postadresse Postboks 91, 4465 Moi
 
Epost
post@norproff.no

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies