IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Norma AS

Etter å ha foretatt en rekke endringer i løpet av 1990-årene både når det gjelder agenturer, bemanning og strategi, føler vi oss nå trygge på å ha kommet et godt stykke på vei til å bli den importør og distributør som både forbrukerne og forhandlerne setter pris på.

Vis i kart
22 07 13 00
frode@norma.as www.norma.as

Mer informasjon

Endringene har ført til at vi i dag fremstår med stabile og høyt kvalifiserte medarbeidere på riktige plasser innen Norma og ikke minst at vi har attraktive varer i de fleste prisklasser og utførelser. Dette har ført til at vi i dag trygt kan si vi er ledende i Norge innen vår bransje med representasjon av svært kjente produkter av meget høy kvalitet. At vi er kommet dit vi er i dag, skyldes ikke minst en tett og god kommunikasjon med dere som forbrukere og sammen med forhandlerne - våre nærmeste til å komme med konstruktiv kritikk, som ofte fører til korrigeringer både i vår prisstruktur og vareutvalg.

Vi søker alltid å være fremst når det gjelder produktutvikling og nyheter innen vår bransje. Av den grunn er vi alltid med på de fleste messer/utstillinger både i Europa og USA, slik at vi kan være din leverandør av nyheter som er av interesse for norske jegere og skyttere.

Kontaktinformasjon

www.norma.as

Besøksadresse Nils Hansens vei 7, 0667 Oslo
Postadresse Nils Hansens vei 7, 0667 Oslo
 
Epost
frode@norma.as
Telefon
(+47) 22 07 13 00
Mobiltelefon
(+47) 400 08 200
Telefaks
(+47) 22 07 13 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies