IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Norlandia Trysil Hotell

Vis i kart
62 45 13 11
service@trysil.norlandia.no www.norlandia.no

Mer informasjon

Om Norlandia Hotels & Resorts Norlandia Hotels & Resorts finner du på mange spennende destinasjoner i Norge, Sverige og Danmark. pr juni 2008 er det 41 hoteller i Norlandia Hotels & Resorts, hvorav 28 i Norge, 10 i Sverige og 3 i Danmark. Flere av våre anlegg har leiligheter tilknyttet hotellet og med mulighet for selvhushold. Kjeden har både egeneide hoteller og franchiseanlegg.

Vi ønsker å tilby våre gjester noe mer enn en god seng og et trivelig rom, og har derfor et godt og variert tilbud av opplevelser og aktiviteter på våre hoteller.

God mat og drikke er en viktig del av hotelloppholdet og vi legger derfor stor vekt på at våre restauranter tilbyr lokale spesialiteter i kombinasjon med tradisjonelle retter. Frokost er dagens viktigste måltid og med Norlandia frokost kan du starte dagen med et sunt og godt måltid.

For barnefamilier har vi også Norlandia Family, med lekekrok med Fisher-Price leker og barnebøker fra Gyldendal.

For våre beste gjester har vi også Norlandia GuestCard. Som medlem av Norlandia GuestCard får du mange gode tilbud og hver 10.natt gratis. Vi ønsker deg hjertelig velkommen som gjest hos oss.

Norlandia Trysil Hotell holder til på besøksadressen c/o Norlandia Drift AS Rådhusgata 23, 0158 Oslo. Foretaket ble startet i 1994-03-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1994-03-25 og som et Aksjeselskap. Norlandia Trysil Hotell driver i bransjene "Hoteller" og "Pensjonater og moteller". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Norlandia Trysil Hotell på telefon 62 45 13 11, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.norlandia.no

Besøksadresse c/o Norlandia Drift AS Rådhusgata 23, 0158 Oslo
Postadresse c/o Norlandia Drift AS Rådhusgata 23, 0158 Oslo
 
Epost
service@trysil.norlandia.no
Telefon
(+47) 62 45 13 11
Telefaks
(+47) 62 44 80 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies