IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Norhus
Vis i kart
479 98 700
magnar.saeten@norhusnorge.no www.norhusnorge.no

Mer informasjon

Husleverandøren Norhus har realisert boligdrømmer i Norge siden 1996. I dag består Norhus-nettverket av 18 salgskontorer landet rundt, med tilknytning til henholdsvis Regionskontor Oslo og Regionskontor Møre. Hovedkontoret ligger på Tjuvholmen, Hamar.

Vår huskolleksjon består av 43 arkitekttegnede eneboliger innenfor de tre signaturene Klassisk, Continental og Trend. Norhus utvikler kontinuerlig nye boliger, og i skrivende stund utvikles en helt ny husserie med navnet Uni.

Et voksende marked for Norhus er prosjektboligmarkedet. Vi ser at boligmarkedet etterspør stadig flere leiligheter og flermannsboliger – nettopp derfor er dette et satsningsområde for oss.

Alle våre katalogmodeller er ment som et utgangspunkt, og kan kundetilpasses av vårt arkitektkontor på Hovedkontoret. På denne måten leverer Norhus drømmeboliger i tråd med gjeldende regelverk, tilpasset kundens økonomiske rammer og den aktuelle tomten – i tråd med god, norsk byggeskikk.

Det viktigste for Norhus er fornøyde kunder. Derfor setter vi kvalitet, energiøkonomi, konkurranseevne og personlig kundeservice høyest.

Velkommen til Norhus for et trygt og godt boligkjøp!

Kontaktinformasjon

www.norhusnorge.no

Besøksadresse Engervannsveien 39, 1337 Sandvika
Postadresse Postboks 139, 1300 Sandvika
 
Epost
magnar.saeten@norhusnorge.no
Telefon
(+47) 479 98 700
Mobiltelefon
(+47) 468 29 000
Telefaks
(+47) 67 56 64 64

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies