IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Norheim Gita S

Vis i kart
909 63 173

Mer informasjon

Formium design tar oppdrag som spenner fra design til Formium består av Turid Uldal og Gita S. Norheim som arbeider både med egne prosjekter og med fellesprosjekter.

Begge er utdannet billedkunstnere og medlemmer av NBK (Norske Billedkunstnere).

Formium design ble stiftet fordi vi som billedkunstnere fikk designoppdrag hvor vår kunstfaglige bakgrunn var ønsket.

Dette ga oss spennende nye innfallsvinkler hvor vi kunne overføre vår kompetanse til andre fagområder.

Turid jobber med skulptur, installasjon og maleri og underviser ved Kunstskolen i Bergen. Hun har hatt flere utsmykningsoppdrag, se egen hjemmeside: www.turiduldal.no

Gita jobber med tegning, maleri, illustrasjon, grafisk design og i det siste også med utsmykning. Se egen nettside www.gita.noVelkommen til oss!kunstnerisk utsmykning.

Vår kompetanse bygger på erfaringer fra fagområdene maleri, skulptur, tegning, illustrasjon, grafisk design og offentlig utsmykning.

Norheim Gita S holder til på besøksadressen Bjerketvedtvegen 5, 3914 Porsgrunn. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1998-11-13 og som et Enkeltpersonforetak. Norheim Gita S driver i bransjen "Grafisk produksjon". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Norheim Gita S på telefon 909 63 173. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Bjerketvedtvegen 5, 3914 Porsgrunn
Postadresse Bjerketvedtvegen 5, 3914 Porsgrunn
 
Telefon
(+47) 909 63 173

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies