IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Norges Paintball Forbund

Vis i kart
468 44 420
post@paintball.no www.paintball.no

Mer informasjon

Norsk paintballs historie Paintball i Norge før Paintball som sport i Norge hadde sin spede begynnelse tidlig på 1980-tallet, med såkalt skogsspill og speedball. Med tiden utviklet disse formatene seg til turneringspaintball, slik det framtrer i dag. På dette tidlige stadiet i sportens historie var det få spillere som så behovet for et organisert paintballforbund. Folk spilte paintball for å ha det moro og syntes sporten fungerte greit slik den var. Men etterhvert som paintballs populæritet vokste økte også behovet for organisering. Dermed ble Norges paintballforbund (NPF) stiftet i 1998. NPFs hovedmål var opprinnelig å gjøre paintball til en annerkjent sport og å søke opptak til Norges idrettsforbund (NIF). Paintballturneringer, både skogsspill og speedball fortsatte å utvikle seg på egenhånd uten at spillerene brydde seg noe særlig om forsøkene på å starte et organisert forbund. Men det ble stadig et større behov for en indre organisering i sporten. Flere og flere turneringer ble arrangert rundt om i landet av klubber og butikker. I mai 2005 ble fire klubber invitert til å stille medelmmer til interimstyret. 6 spillere ble en del av styret i NPF og disse bestemte seg for å ikke gi seg før forbundet var etablert og fungerende.

Norges Paintball Forbund holder til på besøksadressen Amtmann Meinichs gate 7, 0482 Oslo. Foretaket ble startet i 1998-04-27 og registrert i brønnøysund-registrene 1998-05-18 og som et Fli. Norges Paintball Forbund driver i bransjene "Interesseorganisasjoner" og "Øvrige idrettsklubber og foreninger". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Norges Paintball Forbund på telefon 468 44 420, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.paintball.no

Besøksadresse Amtmann Meinichs gate 7, 0482 Oslo
Postadresse Amtmann Meinichs gate 7, 0482 Oslo
 
Epost
post@paintball.no
Telefon
(+47) 468 44 420
Mobiltelefon
(+47) 466 10 159

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies