IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Norges Kystfiskarlag

Norges Kystfiskarlag arbeider for at ressursene i havet skal gi arbeid og inntekt til flest mulig langs kysten!

76 05 21 00
post@norgeskystfiskarlag.no www.norgeskystfiskarlag.no

Mer informasjon

Selvstendig, demokratisk og politisk uavhengig fagorganisasjon for norske kystfiskere. Organisasjonen tilbyr medlemskap for mannskap og fartøyeiere i kystflåten. Norges Kystfiskarlag er åpen for støttemedlemskap.

Norges Kystfiskarlag organiserer rundt 1000 medlemmer fordelt over hele landet, og har en rekke lokallag langs kysten. Nærmere 600 kystfiskefartøy er i dag tilknyttet organisasjonen. Norges Kystfiskarlag oppnår stadig økt innflytelse i viktige fiskerifaglige spørsmål.

Norges Kystfiskarlag har sin administrasjon på Ramberg i Lofoten. Fra kontorlokalene i Ramberg havn arbeider 3 ansatte daglig for å sette fokus på de utfordringer kystfiskerne og kystsamfunnene løpende står overfor, og for å ivareta medlemmenes interesser.

Norges Kystfiskarlag har solid kompetanse innen::

Foto: Knut Ivar JohansenRessursforvaltning

Næringspolitiske spørsmål

Arbeidsavtaler og oppgjørsavtaler for fiskere

Juridiske spørsmål

og arbeider for å ivareta kystfiskernes faglige, sosiale, økonomiske og kulturelle rettigheter. Norges Kystfiskarlag tilbyr juridisk bistand til sine medlemmer gjennom samarbeidsavtale med ekstern advokat.

Det arbeides kontinuerlig med å videreutvikle organisasjonens kompetanse på alle felt.

Norges Kystfiskarlag ønsker å tilby en moderne slagkraftig fagorganisasjon – uten byråkratiske og organisatoriske omveier. Hvert enkelt medlem har derfor direkte linjer inn til administrasjon og tillitsmannsapparat med alt de måtte ha på hjertet. En rekke lokallag er likevel tilgjengelig for de som ønsker en sterkere lokal tilknytning. Lokallag etableres etter lokalt initiativ og behov.

Landsmøtet er Norges Kystfiskarlags øverste organ. Alle medlemmer som er registrert i fiskermanntallet har stemmerett og kan delta på landsmøtet. Det er landsmøtet og de tillitsvalgte som etter innspill fra lokallag og enkeltmedlemmer legger føringer for Norges Kystfiskarlags uttalelser i viktige fiskerifaglige spørsmål. Tillitsmannsapparatet består utelukkende av aktive kystfiskere som selv kjenner næringens utfordringer på kroppen.

Landsmøtet er Norges Kystfiskarlags øverste organ. Alle medlemmer som er registrert i fiskermanntallet har stemmerett og kan delta på landsmøtet. Det er landsmøtet og de tillitsvalgte som etter innspill fra lokallag og enkeltmedlemmer legger føringer for Norges Kystfiskarlags uttalelser i viktige fiskeripolitiske saker. Tillitsmannsapparatet består utelukkende av aktive kystfiskere som selv kjenner næringens utfordringer på kroppen.

Det er ingen artikler i denne kategorien. Dersom underkategorier vises på denne siden kan de inneholde artikler.

Norges Kystfiskarlag holder til på besøksadressen 8380 Ramberg. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Fli. Norges Kystfiskarlag driver i bransjen "Fagforeninger". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Norges Kystfiskarlag på telefon 76 05 21 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.norgeskystfiskarlag.no

Postadresse Postboks 97, 8380 Ramberg
 
Epost
post@norgeskystfiskarlag.no
Telefon
(+47) 76 05 21 00
Telefaks
(+47) 76 05 21 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies