IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Norges Byggmesterforbund

Byggmesterforbundet - gjør bedriften bedre og gir bedriftene bedre rammebetingelser.

Vis i kart
23 08 75 00
64 87 17 40
firmapost@byggmesterforbundet.no www.byggmesterforbundet.no

Mer informasjon

Bransjeorganisasjon for profesjonelle byggefirma i Norge

Norges Byggmesterforbund ble etablert i 1919 og er i dag byggenæringens største organisasjon målt i antall medlemsbedrifter. Vi ønsker å være en slagkraftig organisasjon gjennom å ha seriøse kvalitetsbedrifter som våre medlemmer.

Det er ikke for ingen ting at vi heter Norges Byggmesterforbund. Vi er en landsdekkende organisasjon med lokalforeninger/laug og regionkontor spredt ut over hele landet. Lokalforeningene spiller en viktig rolle både i faglig og sosial sammenheng. Den sentrale administrasjonen holder til i Oslo. Vi er samlokalisert med de andre foreningene i byggebransjen. Til sammen utgjør vi Byggenæringens Landsforening BNL som er den nest største landsforeningen i NHO.

Administrasjonens viktigste oppgave er å yte best mulig service til alle medlemsbedriftene. Dette sammen med å markedsføre faget og bransjen på en positiv måte. I tillegg har arbeidet med rekruttering både til faget og organisasjonen høy prioritet.

Vi ønsker å være medlemmenes støtteapparat i samfunnet og være til nytte i medlemmenes daglige virke. Vi ønsker å utvikle organisasjonen til å bli et sted hvor man treffer likesinnede og det skal være et sted du vil bli hørt og et sted ”å høre til”.

Norges Byggmesterforbund holder til på besøksadressen 2 etg Sørkedalsveien 9, 0369 Oslo. Foretaket ble startet i 1919-03-26 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-02-20 og som et Fli. Norges Byggmesterforbund driver i bransjene "Arbeidsgiverorganisasjoner", "Bygg - og tømrermestere", "Bygg og Anlegg", "Bygg- og tømrertjenester" og "Interesseorganisasjoner". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Norges Byggmesterforbund på telefon 23 08 75 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.byggmesterforbundet.no

Besøksadresse 2 etg Sørkedalsveien 9, 0369 Oslo
Postadresse Postboks 5475 Majorstuen, 0305 Oslo
 
Epost
firmapost@byggmesterforbundet.no
Telefon
(+47) 23 08 75 00
Vakttelefon
(+47) 64 87 17 40
Telefaks
(+47) 23 08 75 50

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies