IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Norges Boltefond Stiftelsen

Vis i kart
908 48 360
klatring@online.no http://www.climbnorway.com/

Mer informasjon

My Ticks Av Stiftelsen Norges Boltefond Denne appen er utviklet av Climb Norway i samarbeid med Innovasjon Norge og heter My Ticks. Appen er etablert for å fremme innovative løsninger for presentasjon av utendørs klatreanlegg i Norge.

Climb Norway er det internasjonale merkevarenavnet til Norges Boltefond.

http://www.climbnorway.com/images/boltefondet.jpg

Du kan søke etter klatrefelt i regioner eller direkte på klatrefeltets navn. Søker du på regioner er disse videre delt inni fylker og ved valgt fylke vises alle registrerte klatrefelt i respektive fylke. Det er også oppgitt GPS koordinater for det enkelte klatrefelt.

Før man laster ned et klatrefelt er det tilgjengelig informasjon som historikk, adkomst, interaktivt kart, symboler, statistikk over antall ruter og grad, samt bildegalleri for inspirasjon.

http://www.climbnorway.com/images/Nye_bilder/Bilder_sommer/bilde1.jpg

Appen er integrert med et nettsamfunn som er tilgjengelig på www.myticks.no Her får du full oversikt over dine bestigninger sortert på vanskelighetsgrad. På My Ticks kan man velge å dele sine bestigninger på Facebook eller kun for eget bruk.

Alle rutene i appen er gradert med franske grader, er du ukjent med disse betegnelsene laster du ned en graderingstabell fra AppStore.

Norges Boltefond Stiftelsen holder til på besøksadressen Damveien 3, 1911 Flateby. Foretaket ble startet i 2007-12-31 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-04-01 og som et Sti. Norges Boltefond Stiftelsen driver i bransjen "Interesseorganisasjoner". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Norges Boltefond Stiftelsen på telefon 908 48 360, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.climbnorway.com/

Besøksadresse Damveien 3, 1911 Flateby
Postadresse Damveien 3, 1911 Flateby
 
Epost
klatring@online.no
Telefon
(+47) 908 48 360

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies