IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Nordvest Inspeksjon AS

71 27 93 00
post@nordvest.no www.nordvest.no

Mer informasjon

Nordvest Inspeksjon AS er et NTO-godkjent selskap som har spesialisert seg på Ikke-destruktiv testing (NDT), Sveisetekniske tjenester og Personellsertifisering av sveisere, maskinstillere og hardloddere. Nordvest Inspeksjon er et uavhengig firma med en meget god kompetanse og godt omdømme innen vårt fagområde. Vi stiller høye kvalitetskrav og utfører oppdrag etter de gjeldende normer og standarder som kreves.

I 2007 inngikk Nordvest Inspeksjon et samarbeid med Teknologisk Institutt og ble da en nettverkspartner som sertifiserer sveisere, maskinstillere og loddere.

I 2012 åpnet Nordvest Inspeksjon Sveiseteknisk avdeling som tilbyr tjenester innen sveisekoordinering, implementering av kvalitetsstandarder og generell rådgivning innen sveise- og materialteknologi Vi har i dag sveiseingenører (IWE), sveisespesialister (IWS) og sveiseinspektører (IWI-S)

Nordvest Inspeksjon AS holder til på besøksadressen 6475 Midsund. Foretaket ble startet i 2001-01-25 og registrert i brønnøysund-registrene 2001-03-02 og som et Aksjeselskap. Nordvest Inspeksjon AS driver i bransjene "Mekaniske verksteder" og "Tekniske prøver og analyse". Foretaket har 17 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nordvest Inspeksjon AS på telefon 71 27 93 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nordvest.no

 
Epost
post@nordvest.no
Telefon
(+47) 71 27 93 00
Telefaks
(+47) 71 27 93 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies