IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Nordreisa Kulturskole

Velkommen til Nordreisa Kulturskole!

Vis i kart
77 58 82 56
postmottak@nordreisa.kommune.no www.nordreisa.kommune.no/nordreisa-kulturskole-er-igjen-klar-for-et-nytt-kulturskoleaar.5079813-113700.html

Mer informasjon

Nordreisa kulturskole er igjen klar for et nytt kulturskoleår kulturskolenUndervisningen vil starte opp i uke 35. En del endringer i løpet av sommeren gjør at vi i år har valgt å ikke starte med felles velkomstmøte i kulturskolen. Vi vil i stedet ta direkte kontakt med både gamle og nye elever for avtale om undervisningstidspunkt. Vi vil ha et felles møte med elever og foresatte på et senere tidspunkt. 2012-08-17 I tillegg forsøker vi å gi klubbkveldene på Point/Ungdommens hus et litt annerledes innhold. Selvfølgelig kan du komme på Point å bare for å slappe av, se TV, spille spill eller gjøre lekser!

I samarbeid mellom kulturskolen og kommunens ungdomskontakt tilbyr vi følgende:

Rockeverksted ! Nordreisa kulturskole kan i år tilby en kveld i uka med rockeverksted. Her ønsker vi at både kulturskolens elever og annen musikkinteressert ungdom velkommen til å kunne bruke Point og alt utstyr som er tilgjengelig til øving, jamming og sosialt samvær. Geir-Ove og Mattis vil veilede og bistå med sin erfaring og kompetanse. Målet er å bli mer selvstendig i forhold til å øve i band, snekre låter, koble til utstyr osv.

Studiovirksomhet: På Point har vi etter hvert bygd opp et eget lydstudio. I år vil vi tilby interessert ungdom å kunne få delta i studiojobb en kveld i uka. Her spiller vi inn egne låter eller coverlåter for og så lære oss steg for steg fram til et bra sluttresultat. Innspilling, micplasseringer, utstyr, råmix, bruk av effekter og sluttmix. Å jobbe i studio er meget kreativt, interessant og veldig morsomt. Kulturskolen har kompetanse på dette og Geir-Ove vil veilede og bistå på disse kveldene.

Vi sees:-)

Hilsen Nordreisa kulturskole

Ordinær åpningstid på Point er:

Kontaktinformasjon

www.nordreisa.kommune.no/nordreisa-kulturskole-er-igjen-klar-for-et-nytt-kulturskoleaar.5079813-113700.html

Besøksadresse hovedveien 2, 9151 Storslett
Postadresse hovedveien 2, 9151 Storslett
 
Epost
postmottak@nordreisa.kommune.no
Telefon
(+47) 77 58 82 56

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies