IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Nordre Jarlsberg Brygge AS

I hjertet av Oslofjorden har Nordre Jarlsberg Brygge båtplasser til leie i Sandebukta, kun 15 min fra Drammen og 40 min fra Oslo. Sesongen varer fra 1. mai til 1. november.

Vis i kart
post@njb.no njb.no/

Mer informasjon

Om oss:

Med båt er det kort vei til indre og ytre Oslofjord fra Nordre Jarlsberg Brygge. Det er mange flotte øyer (naturreservat) og skjær i nærområdet. Båtplasser med lysåpning fra 2,3 m til 5,0 m.

Parkeringsplasser nær bryggene og gangbro over til parkeringsplassen på østsiden av elven. I tillegg kan vi tilby leie av innendørs parkering og sportsbod. Trådløst nettverk, WC, vaskemaskin, dusj, nattevaktordning og kameraovervåkning.

Strøm og vann vil du finne langs bryggene. Båtslipp er etablert.

Seilet Sportsbar har alle rettigheter og en rikholdig meny. Arrangerer konserter, Bryggefestival og har ofte levende musikk i sesongen. Sjekk ut https://www.facebook.com/pages/Seilet-Sportsbar-AS/243372999167064 Eget havnekontor

Havnekontoret er disponibelt fra 1. mai til 1. november. Her er det dusj, toalett og vaskemaskin. Der er også, med egen inngang på baksiden, toalett som alltid er åpent. Leiekontrakt med priser og betingelser lastes ned fra våre hjemmesider under “Dokumenter”. Der finner man også et oversiktskart over plassene i havnen. Vinterlagring

Vinterlagring tilbys ved inngåelse av egen avtale om vinteropplag (se også her våre hjemmesider under “Dokumenter”). Pris for vinterlagring er kr. 130,- pr. fot. (ekskl. strøm, opptak, utsetting mm.). Alle krybber for bruk i opplag skal være dimensjonert til den enkelte båt. Det skal kun benyttes godkjente krybber, trekrybber aksepteres ikke. Båteiere som ikke har godkjente krybber vil bli avvist.

Ved øvrige spørsmål, ta kontakt med driftsleder eller administrasjonsansvarlig:

Kjell-Arne Solberg-Johansen Tlf: 90 16 96 66 kjellarne@njb.no

Mariann Dokken Tlf: 90 25 82 12 mariann@njb.no

Kontaktinformasjon

njb.no/

Besøksadresse Nedre Slottsgate 8, 0157 Oslo
Postadresse Postboks 402 Sentrum , 0103 Oslo
 
Epost
post@njb.no
Mobiltelefon
(+47) 908 37 656
Telefaks
(+47) 22 48 00 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies