IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Nordnorsk Pensjonistskole

Vis i kart
75 02 92 80

Åpningstider ( i dag: Se hjemmeside )

Mandag
Se hjemmeside
Tirsdag
Se hjemmeside
Onsdag
Se hjemmeside
Torsdag
Se hjemmeside
Fredag
Se hjemmeside
Lørdag
Se hjemmeside
Søndag
Se hjemmeside
post@nnps.no www.nordnorsk-pensjonistskole.no

Mer informasjon

Skolens visjon er å skape en god skole som motiverer både eldre og yngre mennesker til å la skaperglede og livslyst utfolde seg. Dette gjør vi ved å gi våre kursdeltakere kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for å kunne leve et meningsfylt og trygt liv i et samfunn i stadig endring. Ved å la deltakere fra alle aldersgrupper samles om felles interesser, vil skolen bidra til å viske ut skillet mellom generasjonene. Vi ønsker også å være et forum for innsamling, dokumentasjon og formidling av de livserfaringer og den kunnskap om fortida som eldre mennesker sitter inn med.

Sømna ligger omtrent midt i Norge, og det er mange måter å komme hit på; du kan komme hit med bil langs riksveg 17, også kalt Kystriksveien, eller fra E6 ved Svenningdal gjennom Tosentunnelen til Sømna. Andre alternativ er tog til Grong eller Mosjøen, og buss videre til Sømna, hurtigruta eller fly til Brønnøysund og buss til Sømna.

Nordnorsk Pensjonistskole holder til på besøksadressen Kirkeveien 2, 8920 Sømna. Foretaket ble startet i 1988-12-31 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-02-20 og som et SÆr. Nordnorsk Pensjonistskole driver i bransjen "Folkehøgskoler". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nordnorsk Pensjonistskole på telefon 75 02 92 80, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nordnorsk-pensjonistskole.no

Besøksadresse Kirkeveien 2, 8920 Sømna
Postadresse Kirkeveien 2, 8920 Sømna
 
Epost
post@nnps.no
Telefon
(+47) 75 02 92 80
Telefaks
(+47) 75 02 90 36

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies