IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Nordnes Verksteder AS

Ringer i vann - vi skaper ringvirkninger

Vis i kart
55 33 57 50
firmapost@nordnes-verksteder.no www.nordnes-verksteder.no

Mer informasjon

Nordnes Verksteder AS har som mål å kunne tilby noe mer enn bare arbeid. Alle som arbeider hos oss er levende mennesker som trenger påfyll av kunnskap og nye erfaringer. Vi ønsker å kunne tilby kurs på fritiden for innen utviklende tema. Kursene er åpne for alle interesserte innen denne type bedrifts målgruppe. Foreløpig starter vi opp kurs innen keramikk og tegning/maling. Disse kursene er støttet av Bergen Kommune. Kursledere er henholdsvis Ingjerd Aarseth og Torunn Olsen.

Våre dyktige arbeidsledere er vel kjent med å legge arbeidet til rette for den enkelte arbeidstaker. Dette er kunnskaper som vi også kan la næringslivet få nyte godt av.

Nordnes Verksteder AS holder til på besøksadressen O.J. Brochs gate 10, 5006 Bergen. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-08-11 og som et Avdelingskontor. Nordnes Verksteder AS driver i bransjene "Arbeidsformidling" og "Arbeidsgiverorganisasjoner". Foretaket har 14 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nordnes Verksteder AS på telefon 55 33 57 50, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nordnes-verksteder.no

Besøksadresse O.J. Brochs gate 10, 5006 Bergen
Postadresse O.J. Brochs gate 10, 5006 Bergen
 
Epost
firmapost@nordnes-verksteder.no
Telefon
(+47) 55 33 57 50
Telefaks
(+47) 55 33 57 60

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies