IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Nordisk Hundeskole AS
Vis i kart
31 30 77 50
post@nordisk-hundeskole.no www.nordisk-hundeskole.no

Mer informasjon

Nordisk Hundeskole holder hundekurs og aktiviteter for hund og eier hvor målet er at alle hunder og hundeeiere skal få et godt samspill basert på grunnleggende lydighet og positiv innlæring.

Vi har satt opp et allsidig kurstilbud - uansett hvilket nivå du og hunden din befinner dere på. Vi tilbyr valpekurs, grunnkurs, videregående kurs og bronsemerkekurs - som både dagkurs, kveldskurs og helgekurs. Kursene er tilpasset for deg som nettopp har fått hund, til deg som vil løse noen problemer, eller til deg som vil lære mer om hund. I Kongsberg tilbyr vi i tillegg onsdagsklubben.

Hos Nordisk Hundeskole får alle individuell oppfølging siden vi har høy instruktørtetthet pr kurs. Avhengig av type kurs blir noen avholdt med få deltagere mens andre kurs har flere deltagere og flere instruktører. Dette gjør at vi får tid til å ta vare på den enkelte og at vi kan tilpasse oss hvert enkelt individ og ekvipasje. Ta derfor gjerne med hele familien uten ekstra kostnad når dere går på kurs hos oss. Vi kan også tilby rabattordninger til f.eks. klubber og oppdrettere til deres valpekjøpere.

Våre instruktører er godt utdannede og erfarne hundetrenere med mange kurs bak seg. Med et stort nettverk av dyktige hundefolk kan vi stille med riktig kompetanse til ulike kurs. Instruktørene formidler kunnskap med engasjement og tydelig lettoppfattelig pedagogikk slik at man opplever mestringsfølelse på uvanlig kort tid.

Vi tilbyr også individuelt tilpassede kursopplegg tilrettelagt for deg og din hund, såkalt Personlig Trener (PT). Dette er timer som gjennomføres med én eller flere personer hjemme hos deg i hundens vante miljø.

Nordisk Hundeskole AS eies av flere innovative investorer med Anne Selsaas som daglig leder. Selskapet har god økonomi og tilgang til kapital for å gjennomføre vekst. Vi håper du finner det du søker på vår hjemmeside, og ta gjerne kontakt med oss på telefon eller epost om du har noen spørsmål.

Gi oss gjerne forslag til andre kurs som kan være aktuelle!

Kontaktinformasjon

www.nordisk-hundeskole.no

Besøksadresse Vardåsen, 1399 Asker
Postadresse Postboks 28, 1399 Asker
 
Epost
post@nordisk-hundeskole.no
Telefon
(+47) 31 30 77 50
Mobiltelefon
(+47) 450 03 008
Telefaks
(+47) 31 30 77 51

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies