IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Nordic Crane Helgeland AS

Vis i kart
75 17 23 88
marius.iversen@nordiccrane.com www.nordiccrane.no/?selskap=nordic-crane-mosjoen

Mer informasjon

Nordic Crane Helgeland AS leverer tjenester inne mobilkraner og betongmontasje over store deler av Nordland. Fra hovedkontoret vårt i Mosjøen leverer vi løft og montasje for en rekke kunder, med et spesielt fokus på petroleumsvirksomheten i Sandnessjøen. Vårt nedslagsområde spenner fra Trondheim i sør til Tromsø i nord, og sammen med de andre avdelingene i Nordic Crane Group er vi i stand til å utføre en lang rekke oppdrag innen kranløft, transport og montasje.

Betongmontasje Vi har lang erfaring med montering av prefabrikkerte betongelementer, og vi er vant til å jobbe effektivt under svært vekslende værforhold, og med strenge krav til HMS-rutiner.

Kontakt oss – når du vil Selv om flesteparten av oppdragene våre foregår på dagtid, er det ofte behovet oppstår utenfor vanlig kontortid. Vår telefon er alltid åpen, og vi er tilgjengelige for oppdrag som må løses på kort tid – uansett når på døgnet.

Nordic Crane Helgeland AS holder til på besøksadressen Øyfjellgata 14, 8656 Mosjøen. Foretaket ble startet i 1986-11-20 og registrert i brønnøysund-registrene 1990-02-15 og som et Aksjeselskap. Nordic Crane Helgeland AS driver i bransjene "Kran- og liftutleie" og "Maskinutleie". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nordic Crane Helgeland AS på telefon 75 17 23 88, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nordiccrane.no/?selskap=nordic-crane-mosjoen

Besøksadresse Øyfjellgata 14, 8656 Mosjøen
Postadresse Postboks 21 Forus, 4064 Stavanger
 
Epost
marius.iversen@nordiccrane.com
Telefon
(+47) 75 17 23 88
Mobiltelefon
(+47) 481 56 705

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies