IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Nordic Boatlift AS

Med en båtlift er du med på å forbedre miljøet, og redusere giftige utslipp i naturen!

Vis i kart
454 34 280
nordicboatlift@live.no www.nordicboatlift.no

Mer informasjon

Velkommen til Nordic Boatlift A/S. Vi har over 30 år med erfaring fra marinebransjen i Norge og USA. Nordic Boatlift A/S, er nå som ene leverandør av Golden Båtlifter i Norge her for å ta seg av alle dine ønsker du måtte ha og kreve av en båtlift. Vi er meget stolte over nå å kunne representere Golden Boatlifts i Norge. Vi har også ansvaret for tidligere monterte Golden båtlifter i Norge, når det gjelder garanti, ansvar eller service. Vi har 5 års erfaring fra salg og montering i Norge. Ingen annen båtlift levarandør i verden enn Nordic Boatlift A/S kan vise til dette.

Du velger Nordic Boatlift’s Golden båtlifter og du får trygghet, kvalitet og service du ikke finner fra noen andre. Vi kan garantere at du vil bli mer enn fornøyd. Vi har båtlifter fra 680 kg til over 100 tonn tilgjengelig Her på vår webside finner du bilder og informasjon om nesten alt sammen. Ring oss for en hyggelig båtlift prat.

Nordic Boatlift AS

holder til på besøksadressen Ørav mars mndeien 2, 1630 Gamle Fredrikstad. Foretaket ble startet i 2012-12-09 og som et Aksjeselskap. Nordic Boatlift AS driver i bransjen "Båtutstyr". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Nordic Boatlift AS på telefon 454 34 280, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nordicboatlift.no

Besøksadresse Ørav mars mndeien 2, 1630 Gamle Fredrikstad
Postadresse Øraveien 2, 1630 Gamle Fredrikstad
 
Epost
nordicboatlift@live.no
Telefon
(+47) 454 34 280
Mobiltelefon
(+47) 454 34 280

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies