IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Nordekor

Vis i kart
412 87 068
post@nordekor.no www.nordekor.no

Mer informasjon

Etter å ha jobbet innenfor denne bransjen siden 1992, er det på høy tid å ta steget videre med egne lokaler for å kunne yte deg som kunde den beste service.

Mange av dere har sikkert møtt meg før, da jeg både har vært ansatt og jobbet som innleid montør for de fleste reklamefirmaene i byen. Aller flest vil nok kjenne meg igjen fra Skilthuset Kursiv. Jeg jobbet også en årrekke for et av norges største reklamebyråer, Clear Channel i Oslo.

Målsettingen med NorDekor i Larvik er å levere solide produkter til lavere pris, uten at dette skal gjøre serviceopplevelsen noe mindre.

Med meg i produksjonen har jeg også Ingunn Green, som vil bistå i alt fra produksjon, design og montering.

Vår innstilling er at alle kunder, både små og store, er like viktige. Dere fortjener samme service og produkt…uansett..

I produksjonen bruker vi kun råvarer av topp kvalitet. 3M, Oracal, Hexis vinyler og folier.

Maskinparken vår er topp moderne for å sørge for den beste mulige kvalitet.

Vi ønsker gamle og nye kunder velkommen innom for en hyggelig pratt

Nordekor holder til på besøksadressen Parkalleen 9, 3257 Larvik. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-05-30 og som et Enkeltpersonforetak. Nordekor driver i bransjene "Lampe- og belysningsutstyr - Produksjon" og "Reklamebyråer". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nordekor på telefon 412 87 068, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nordekor.no

Besøksadresse Parkalleen 9, 3257 Larvik
Postadresse Torstrands Torg 8, 3263 Larvik
 
Epost
post@nordekor.no
Telefon
(+47) 412 87 068
Mobiltelefon
(+47) 412 87 068

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies