IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Nordbaltic AS
Vis i kart
403 42 967
info@nordbaltic.no nordbaltic.no

Mer informasjon

Nordbaltic AS er et entreprenørselskap som leverer tjenester både til private og offentlige byggeprosjekt. Vi driver med utbygging og rehabilitering og har spisskompetanse på innvendig ferdigstilling og ”finish”.

Nordbaltic AS består av profesjonelle håndverkere med over 15 års bred erfaring fra byggebransjen. De siste fem årene har vi vært engasjert på Sunnmøre og har kunnet bevise våre ferdigheter til norske kunder. Vi er stolte over å samarbeide med kjente og kvalitetsbevisste selskap som Flakk Gruppen, Snøhetta, Vidar Godø, OlavUls og Borgund Bygg .

Nordbaltic AS tilbyr kvalitet og vi legger stor vekt på en effektiv og dynamisk fremdrift under hele bygge/rehabiliteringsprosessen og jobber tett med pålitelige lokale rørlegger- og elektriske firma.

Nordbaltic AS

holder til på besøksadressen Borgundvegen 515, 6016 Ålesund. Foretaket ble startet i 2010-05-27 og som et Aksjeselskap. Nordbaltic AS driver i bransjene "Bygg og Anlegg", "Flisleggere", "Malertjenester", "Murertjenester", "Snekkere" og "Tømrere". Foretaket har 20 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nordbaltic AS på telefon 403 42 967, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

nordbaltic.no

Besøksadresse Borgundvegen 515, 6016 Ålesund
Postadresse Borgundvegen 515, 6016 Ålesund
 
Epost
info@nordbaltic.no
Telefon
(+47) 403 42 967

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies