IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Nord-Berg AS

MASKINENTREPRENØR SIDEN 1991.

Vis i kart
70 01 15 92
hp@nord-berg.no www.nord-berg.no

Mer informasjon

Velkommen til Nord-Berg AS

Nord-Berg AS er et maskinentreprenørselskap, som ble etablert i 1991. Vi har siden oppstarten jobbet tett opp mot verftsnæringen i Ulsteinvik, med tilrettelegging og utviding av skipsverftsarealer.

Vi utfører alt innen grunnarbeid, både for privat- og offentlig/kommunal sektor. Vår kompetanse er etterspurt innen vei- og sprengningsarbeid. På vinterstiden leverer vi brøyting- og snøryddingstjenester.

Vi har eget knuseverk, der vi leverer masser i forskjellige fraksjoner til privatpersoner, offentlig/kommunal sektor og privat sektor .

Vi har GPS-utstyr i de fleste av våre maskiner, noe som gjør arbeidet lettere og mer presist både for kunde og leverandør. Kvalitet er viktig for oss i Nord-Berg, og slikt utstyr er nødvendig for å oppnå et godt sluttresultat.

Nord-Berg AS er lokalisert sentralt i Ulsteinvik, og har 18 ansatte. Vi er medlem av MEF og OKAB Møre og er godkjent som lærebedrift. Vårt nedslagsfelt er i Ulstein, Hareid, Herøy og Sande, men vi tar også på oss arbeid i andre deler av Møre og Romsdal.

For mer informasjon ta kontakt, eller besøk vår hjemmeside

Kontaktinformasjon

www.nord-berg.no

Besøksadresse Vikemyra 7, 6065 Ulsteinvik
Postadresse Postboks 375, 6067 Ulsteinvik
 
Epost
hp@nord-berg.no
Telefon
(+47) 70 01 15 92
Mobiltelefon
(+47) 908 34 489

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies