IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Nla Mediehøgskolen Gimlekollen

Mediehøgskolen Gimlekollen er en privat høgskole som arbeider ut fra et kristent verdigrunnlag, og som tilbyr studier i journalistikk og kommunikasjon.

Vis i kart
55 54 07 00
post@nla.no www.mediehogskolen.no

Mer informasjon

Mediehøgskolen Gimlekollen er en privat høgskole med bachelorstudier i journalistikk og kommunikasjon. Høgskolen ligger i Kristiansand og driver med utgangspunkt i et kristent verdigrunnlag.

Vi tilbyr bachelorgrad i journalistikk som består av toårig yrkesutdanning i journalistikk og et tredjeår med store valgmuligheter.

Journalistikkstudiet har mye praksis, og det legges vekt på tett oppfølging av studentene. Studentene velger mellom avis-/nettavislinje eller radio-/tv-linje. På andre året er det muligheter for å være med på studietur til Afrika.

Vi tilbyr også årsstudium i mediekommunikasjon, som i store trekk følger opplegget på første året av journalistikkstudiet. Årsstudiet erstatter imidlertid ikke alene yrkesutdanning i journalistikk, men kan være del av f.eks. lærerutdanning eller en sammensatt bachelorgrad.

Tverrkulturell kommunikasjon er et studium av samfunn, kultur og kommunikasjon. Studiet sikter mot alle profesjoner der kommunikasjon og formidling inngår, og kan være aktuelt i forhold til undervisning, reiselilv, journalistikk, helse- arbeids- og velferdsforvaltning eller stillinger innenfor bistand, misjon, utenrikstjeneste eller næringsliv. I årsstudiet inngår studietur til Afrika eller Latin-Amerika. Mediehøgskolen planlegger å opprette bachelorstudium i tverrkulturell kommunikasjon fra høsten 2008.

Kommunikasjon og livssyn er et unikt studium i norsk, nordisk og europeisk sammenheng, og er spesielt aktuelt for dem som er opptatt av kristen tros møte med livssynsmangfoldet. Studiet gir kompetanse for ulike formidlingsoppgaver innenfor kirkesamfunn og kristne organisasjoner. I studiet legges vekt på forståelse og dialog, samt refleksjon over eget livssyn og hvordan dette kan formidles i møte med andre livssyn. Vi tilbyr bachelorstudium, årsstudium og enkeltemner.

Kontaktinformasjon

www.mediehogskolen.no

Besøksadresse Berggtorasv 74/76, 4633 Kristiansand S
Postadresse Postboks 74 Sandviken, 5812 Bergen
 
Epost
post@nla.no
Telefon
(+47) 55 54 07 00
Mobiltelefon
(+47) 55 54 07 00
Telefaks
(+47) 38 14 50 40

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies