IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Njøs Næringsutvikling AS

Vis i kart
915 89 586
shh@njos.no www.njos.no

Mer informasjon

Njøs næringsutvikling AS vart skipa 29.08.2007, og er eit fullt prosjektbasert selskap. Prosjekt vert utvikla i samarbeid med næringa og offentlege bidragsytarar. Prioriterte område er nye vekstar, nye produkt, økologisk dyrking, genetiske ressursar, kvalitetssystem og teknologiutvikling/- overføring for å auka verdiskapinga innan frukt- og grøntsektoren i Sogn og Fjordane. Ein del av prosjekta nyttar seg av jord-areal, teknisk utstyr og veksthusplass på Njøs, medan andre prosjekt vert løyste hjå kundane. Njøs næringsutvikling skal også ta del i internasjonale prosjekt som kan gagna frukt- og bærnæringa i fylket.

Selskap som p.t. er etablerte på Njøs i tillegg til Njøs næringsutvikling, er Graminor, Sogn og Fjordane landbruksrådgjeving, Økoringen Vest, Gartnerhallen og Norsk fruktmuseum. Njøs frukt- og bærsenter ligg like ved kontora til Fylkesmannen i Sogn og Fjordane, Sogn og Fjordane fylkeskommune og Statens vegvesen region vest.

Njøs Næringsutvikling AS holder til på besøksadressen Njøsavegen 5, 6863 Leikanger. Foretaket ble startet i 2007-08-29 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-10-29 og som et Aksjeselskap. Njøs Næringsutvikling AS driver i bransjen "Bedriftsrådgivning". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Njøs Næringsutvikling AS på telefon 915 89 586, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.njos.no

Besøksadresse Njøsavegen 5, 6863 Leikanger
Postadresse Njøsavegen 5, 6863 Leikanger
 
Epost
shh@njos.no
Telefon
(+47) 915 89 586

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies