IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Nittedal Torvindustri A.S

Nittedal Torvindustri AS - Når kvalitet teller - Leverer torvtak i hele Norge!

Vis i kart
62 95 58 20
firmapost@nittedal-torvindustri.no www.nittedal-torvindustri.no

Mer informasjon

Nittedal Torvindustri AS har levert veksttorv til gartnerier og hageeiere i over 60 år, samt torv til torvtak i mange år. Gress på taket- en del av bonderomantikken som holdes lys levende i dagens hyttekultur. Vi har utviklet og pantentert en moderne løsning som i dag gjør det mulig å lage et vakkert og grønt tak. Nittedal Torvindustri A.S har levert Nittedals Taktorv siden 1988.

Enkelt å legge

Beregn 3,2 sekker pr. kvadratmeter tak. Dette inkluderer nok torv til utjevning og overdekking.

Begynne med å legge Taktorv-sekker på tvers over mønet slik at du sikrer bindingen av torven. Deretter legges Taktorvsekkene tett i tett langs vindskien fra torvstokken og opp mot mønet, rekke for rekke. Nittedals Taktorv er nå klar for såing direkte på sekken. Etter at taket er ferdig lagt og sådd, brukes innholdet i resterende sekker til utjevning og overdekking. Til slutt må man sørge for grundig gjennomfukting for å sikre spiringen.

Ferdig sådd med frø.

Nittedals Taktorv med frø er en nyhet og forenkler arbeidet med å legge Nittedals Taktorv ytterligere. Produktet leveres i nettingsekker i samme størrelse som Nittedals Taktorv. Forskjellen er at torven i dette produktet inneholder frø. Etter legging dekkes taket med et 1-2 cm tykt torvlag før vanning.

Ferdig armert i nettingsekker.

Vårt produkt leveres i komprimert i nettingsekker. Dette gjør at Nittedals taktorv ikke siger, synker eller blåser bort.

Kontaktinformasjon

www.nittedal-torvindustri.no

Besøksadresse Vestre Solørveg 1350, 2266 Arneberg
Postadresse Vestre Solørveg 1350, 2266 Arneberg
 
Epost
firmapost@nittedal-torvindustri.no
Telefon
(+47) 62 95 58 20
Telefaks
(+47) 62 95 58 21

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies