IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Nittedal Dagsenter

Vis i kart
67 05 93 43
postmottak@nittedal.kommune.no www.nittedal.kommune.no

Mer informasjon

Nittedal dagsenter ble åpnet i 1995, og er et dagtilbud for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Dagsenteret gir i dag tilbud til 14 brukere.

Nittedal dagsenter legger vekt på aktiviteter ut i fra den enkeltes ressurser og muligheter for mestring. Vi er kreative og lager mange flotte produkter som for eksempel håndstøpte lys, smykker, filleryer, tennbriketter og mye mer. Gode materialer og det estetiske er viktig for oss.

Vi har åpent for salg daglig, i tillegg til julemesse og påskemesse. Bestilling av spesielle ønsker når det gjelder produktene kan foretas. Velkommen innom.

Nittedal Dagsenter holder til på besøksadressen Moveien 1, 1482 Nittedal. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1996-10-15 og som et Underavd. Nittedal Dagsenter driver i bransjene "Aktivitets- og dagsentre" og "Bokollektiv for eldre og funksjonshemmede". Foretaket har 11 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nittedal Dagsenter på telefon 67 05 93 43, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nittedal.kommune.no

Besøksadresse Moveien 1, 1482 Nittedal
Postadresse Postboks 63, 1483 Skytta
 
Epost
postmottak@nittedal.kommune.no
Telefon
(+47) 67 05 93 43

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies