IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Nissegården Hytter og Aktiviteter
Vis i kart
61 21 19 30
post@nissegaard.no www.nissegaard.no/

Mer informasjon

Aktiviteter er viktig for oss og tilby deg som gjest. Det vi kan tilby er Klatrestig (via ferrata) opp til lomseggen og inn til Breheimen nasjonalpark. Klatrepark i trærne rundt nissegården. Balanseflåter på vannet. Vi har også det eneste store stigespillet i Norge som passer for hele familien. Badebasseng med vannsklier, trampoliner, ballbinge, mini golf på 18 hulls golf bane på gress, 9 kurver frisbeegolf og 2 store sjakkbrett på basseng terassen. Vi har også utleie av robåter som du kan ro ut på vannet og fiske. Vi har også planer om å lage enda mer aktiviteter hos oss.

Vi kan også tilby deg og familien overnatting. 20 hytter med bad,peis og tv. Vi har også 10 små hytter med bad. Vi har også camping plass med 44 plasser med strøm. Vis du vil ligge i telt har vi telt plasser ved vannet. Vi har en strandlinje som er fin vis man vil ta en fin kveldstur. Så man kan si at vi har fjell og villmark rundt oss på alle kanter. Vi ligger 2km unna Nasjonalparklandsbyen Lom, med butikker og kafe.

Nissegården Hytter og Aktiviteter

holder til på besøksadressen Nordre Vike, 2686 Lom. Foretaket ble startet i 2005-04-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2005-04-20 og som et Aksjeselskap. Nissegården Hytter og Aktiviteter driver i bransjene "Campingplasser" og "Hytteutleie". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nissegården Hytter og Aktiviteter på telefon 61 21 19 30, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nissegaard.no/

Besøksadresse Nordre Vike, 2686 Lom
Postadresse Nordre Vike, 2686 Lom
 
Epost
post@nissegaard.no
Telefon
(+47) 61 21 19 30

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies