IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ninnis Barn AS*

Vis i kart
930 15 710

Mer informasjon

Ninnis Barn er en nyetablert bedrift som ønsker å kle opp distriktets små prinser og prinsesser. Vareutvalget strekker seg fra nydelige dåpskjoler, jakker og kåper, til selskapskjoler og dresser til de yngste mennene i familien. Utvalget er stort, men det er begrenset utvalg i hver sort og størrelse, så her gjelder det å være først til mølla.

Vi fører størrelser fra baby og helt opp til 15 år, så her finner du både dåpsklær og kanskje konfirmasjonsdress til ungdommen. Målet vårt er å holde gunstige priser, ettersom de søte små vokser så altfor fort. Hos oss kan du kjøpe både to og tre plagg, og fremdeles ha god samvittighet.

Nå har vi fått en egen kolleksjon til eldre jenter/damer som vi har kalt Tristan & Isolde. Her har vi et stort utvalg i kvalitetskjoler fra LA til både julebord, ball, bryllup, osv.

Ta gjerne en tur innom!

Dersom du ikke har mulighet til å komme innom vårt lokale på Vormedal, er det mulig å bestille per mail eller telefon. Vi oppdaterer hjemmesiden regelmessig og legger ut bilder av klær underveis, så sjekk gjerne innom titt og ofte. Spørsmål per mail eller telefon besvares gjerne. Vi ser frem til en hyggelig handel!

Ninnis Barn AS* holder til på besøksadressen Vormedalsvegen 85, 5542 Karmsund. Foretaket ble startet i 2007-07-12 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-09-24 og som et Aksjeselskap. Ninnis Barn AS* driver i bransjen "Øvrig postordre". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Ninnis Barn AS* på telefon 930 15 710. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Vormedalsvegen 85, 5542 Karmsund
Postadresse Vormedalsvegen 85, 5542 Karmsund
 
Telefon
(+47) 930 15 710

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies