IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Nilsen Tepperenseri

Vis i kart
69 25 19 50
post@teppenilsen.no www.teppenilsen.no

Mer informasjon

Arne W. Nilsen Tepperenseri er landets ubestridte spesialist når det gjelder vask og behandling av orientalske tepper og andre finere tepper. Vi tilbyr private, næringsliv og det offentlige i hele Østlandsområde samt resten av landet sporadisk våre servicetjenester. Arne W. Nilsen Tepperenseri holder til i Moss i Østfold. Arne W. Nilsen Tepperenseri tilbyr vask av alle typer tepper og finere tekstiler, kirketekstiler, båtkalesjer, fortelt til campingvogn, overmadrasser, seil med mer. Kontakt oss på telefon eller mail om du har noen spørsmål.

Arne W. Nilsen Tepperenseri har erfaring i rens, vask og behandling av verdifulle tekstiler og prosessene er basert på mer enn 70 års erfaring. Vi holder oss oppdatert ved løpende kontakt med ledende institusjoner i innland og utland. Vi bestreber oss på alltid å levere et pent arbeid, - og setter kunden i fokus!

Nilsen Tepperenseri holder til på besøksadressen Vålerveien 180, 1599 Moss. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1994-10-11 og som et Enkeltpersonforetak. Nilsen Tepperenseri driver i bransjen "Vaskerier og renserier". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nilsen Tepperenseri på telefon 69 25 19 50, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.teppenilsen.no

Besøksadresse Vålerveien 180, 1599 Moss
Postadresse Vålerveien 180, 1599 Moss
 
Epost
post@teppenilsen.no
Telefon
(+47) 69 25 19 50
Mobiltelefon
(+47) 924 56 966

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies