IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Nielsen Trafikkskole AS

Vi garanterer at du som elev får en god, trygg og profesjonell opplæring

Vis i kart
35 01 07 00
nielsetr@online.no www.atl.no

Mer informasjon

Nielsen trafikkskole har over 32 år erfaring innen kjøreopplæring. Hos oss får du veiledning om kurs, regler og oppbygningen av kjøreopplæringen etc. Vi er opptatt av at du som elev skal merke at du blir tatt vare på på vår trafikkskole. Med et godt samarbeid ønsker vi at du skal bli en dyktig trafikant, på en effektiv og opplevelsesrik måte. Når du er klar for førerprøven skal du glede deg til denne store dagen.

På A.Nielsen trafikkskole kan du ta trafikalt grunnkurs, teorikurs, mopedsertifikat og bilsertifikat i klasse B, BE og automat.

Vi er 5 ansatte som holdes kontinuerlig oppdatert via pedagogiske kurs i vårt fagområde, slik at du skal få best mulig utbytte av kjøretimene dine.

Vår trafikkskole er godkjent av Statens vegvesen og medlem av Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund (ATL).

Å være en godkjent skole betyr at ledelsen oppfyller kravene for å drive skole og at alle lærere har solid pedagogisk utdannelse.

Vi garanterer at du som elev får en god, trygg og profesjonell opplæring.

Som medlem av ATL sikrer vi et høyt faglig nivå på våre trafikklærere, gode rutiner og trygghet i at vi følger gjeldende lover og regler.

Hos oss er du som elev i fokus. Vi gir individuell opplæring etter moderne undervisnings-prinsipper til alle våre elever.

Våre undervisningsplaner bygger på læreplaner utgitt av Vegdirektoratet og planene blir godkjent av Statens vegvesen.

NettAdmin gir deg som elev en enkel mulighet til å følge med på timer, opplæringsplan, betalinger og få sms-varslinger.

Nielsen Trafikkskole AS

holder til på besøksadressen Heddalsvegen 44, 3674 Notodden. Foretaket ble startet i 1994-01-03 og registrert i brønnøysund-registrene 1994-06-22 og som et Aksjeselskap. Nielsen Trafikkskole AS driver i bransjen "Trafikkskoler". Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nielsen Trafikkskole AS på telefon 35 01 07 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.atl.no

Besøksadresse Heddalsvegen 44, 3674 Notodden
Postadresse Heddalsvegen 44, 3674 Notodden
 
Epost
nielsetr@online.no
Telefon
(+47) 35 01 07 00
Telefaks
(+47) 35 01 02 03

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies