IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Nico Event & Sponsoring

Vis i kart
67 12 59 80
nico@nicoevent.no www.nicoevent.no

Mer informasjon

Nico Event er et personlig selskap eid av Nicolay Knudtzon mer enn 25 års erfaring fra ulike events. Våren 1989 fikk vi åpnet Rjukanfossen for første gang på 15 år i forbindelse med Solfesten i nært samarbeid med Norsk Hydro. I tillegg hadde vi alle landslags alpinistene utfor fra toppen av Gaustadtoppen, som ble filmet av alle våre store tv kanaler.

Nico Knudtzon var initiativtager til Norges første profesjonelle golfturnering med Karsten ”PING” Norwegian Open i 1995. Denne turnering hadde Nico ansvar frem til 2001. Nico var også ansvarlig for Norges første Skinsgame hvor golflegenden Seve Ballesteros kom til Oslo og trollbandt mer enn 5000 gjester. Via golfsporten har Nico vært medeier i NGA, som har vært ansvarlig for bygging av noen av Norges fremste golfbaner som Miklagard GK, Evje og Nøtterøy GK med fler. I tillegg har Nico vært med på å utvikle arrangementer og sponsoravtaler for en rekke klubber og er i dag involvert i Miklagard GK og Fornebu Indoor Golfcenter. Peugeot Challenge Cup, en av Norges mest populære golfturneringer er også en av prosjektene til Nico Event og hans team.

I 2006 ble ProTennis etablert av 4 privat personer og Norges Tennis Forbund, hvor Nico Knudtzon er en av initiativtagerne. ProTennis visjon og målsetting har vært å få tennis tilbake på idrettskartet i Norge. Norsk tennis er på gang med mange spennende talenter. ProTennis har arrangert 8 profesjonelle Furture turneringer de 2 siste år, som er meget viktig for norsk tennis og deres fremtid.

Skreddersøm og god planlegging kombinert med dyktige samarbeidspartnere er stikkord for vår suksess. I dag har Nico Event ansvaret for en rekke store arrangementer for store Børs noterte selskaper og også mindre selskaper. Stikkord som god research, kunnskap og ydmykhet og kjennskap til de ulike oppdragsgivere har vært alfa og omega. Dette har skapt tillit og lojalitet som er gullverd for et godt og gjensidig kundeforhold. Vi har meget gode referanser og gleder oss til morgendagens utfordringer.

Nico Event & Sponsoring holder til på besøksadressen Bjørnveien 10, 0774 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2005-02-07 og som et Enkeltpersonforetak. Nico Event & Sponsoring driver i bransjen "Eventarrangører". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nico Event & Sponsoring på telefon 67 12 59 80, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nicoevent.no

Besøksadresse Bjørnveien 10, 0774 Oslo
Postadresse Bjørnveien 10, 0774 Oslo
 
Epost
nico@nicoevent.no
Telefon
(+47) 67 12 59 80
Mobiltelefon
(+47) 911 04 499
Telefaks
(+47) 67 16 76 95

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies