IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Nettverkskirken

Vis i kart
22 52 22 24
post@nettverkskirken.no www.nettverkskirken.no

Mer informasjon

Velkommen til å bli bedre kjent med oss i Nettverkskirken

Gud vil ha en familie med mange barn som er gjort lik Jesus – til sin ære

Slik ser vi Guds plan og hensikt med sitt folk og sin menighet. Alt begynner hos Gud. Han elsker oss alle, og vil ha oss med i sin familie. Denne relasjonen får vi gjennom Jesu frelse fra synd – som først og fremst er vårt grunnleggende opprør mot Gud. Alle som tar imot Jesu frelse, blir Guds barn og kommer med i Guds familie. Menigheten er et lokalt og konkret uttrykk for hans store familie. I denne familien blir vi oppmuntret og elsket både av Gud og av hverandre.

Guds hensikt med oss er at vi skal bli lik Jesus i karakter og tjeneste. Her på jorda vil ikke det skje fullt ut, men vi hjelper hverandre mens vi vokser inn i alt han har for oss. Etter som vi mer og mer lærer Jesus å kjenne og preges av hans Ånd, vil vi kunne glede Gud og gi ham ære mens vi lever. Vårt oppdrag er å vinne stadig flere mennesker til å bli Guds barn og Jesu disipler.

Nettverkskirken holder til på besøksadressen Sørvangen 32 E, 0282 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Sti. Nettverkskirken driver i bransjen "Stiftelser og fond". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Nettverkskirken på telefon 22 52 22 24, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nettverkskirken.no

Besøksadresse Sørvangen 32 E, 0282 Oslo
Postadresse Sørvangen 32 E, 0282 Oslo
 
Epost
post@nettverkskirken.no
Telefon
(+47) 22 52 22 24
Mobiltelefon
(+47) 900 30 181

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies