IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Nettpartner Drift AS

Vis i kart
400 04 800
post@nettpartner.no www.nettpartner.no

Mer informasjon

Nettpartner er et selskap som bygger, driver og vedlikeholder infrastruktur for distribusjon av elektrisitet, fjernsynssignaler, datasignaler, gass og væske.

Nettpartner arbeider i hele verdikjeden; fra prosjektering og bygging, til vedlikehold, oppgradering og kontroll/tilsyn.

Nettpartners hovedkontor ligger i Stabburveien 18 i Fredrikstad, med fem regionkontorer: Region Akershus på Vinterbro, Region Sør i Arendal, Region Vest på Askøy utenfor Bergen, Region Øst på Årum i Fredrikstad og Region Oslo med kontor i Oslo.

I tillegg har Nettpartner en egen prosjektenhet. Denne enheten har planleggings- og gjennom-føringsansvar for prosjekter som ofte omfatter mange disipliner fra flere regioner. I tillegg arbeider avdelingen med komplekse, tidsbegrensede prosjekter der styring og kostnadskontroll er avgjørende.

Prosjektenheten er lokalisert i Fredrikstad, men gjennomfører prosjekter over hele Sør-Norge

Nettpartner Drift AS holder til på besøksadressen Kveldroveien 3, 1407 Vinterbro. Foretaket ble startet i 1998-12-21 og registrert i brønnøysund-registrene 1999-01-22 og som et Aksjeselskap. Nettpartner Drift AS driver i bransjene "Elektrikere" og "Elektroentreprenører". Foretaket har 379 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nettpartner Drift AS på telefon 400 04 800, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nettpartner.no

Besøksadresse Kveldroveien 3, 1407 Vinterbro
Postadresse Postboks 4, 1650 Sellebakk
 
Epost
post@nettpartner.no
Telefon
(+47) 400 04 800
Telefaks
(+47) 69 36 24 50

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies