IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Netnor

Vis i kart
55 59 59 63
truls@nettnor.no www.nettnor.no

Mer informasjon

Vi leverer alt innen webdesign, hjemmesider, webutvikling, publiseringsløsninger og søkemotoroptimalisering i Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo.

Netnor er lokalisert i Bergen, og er en fullservice internett, webdesign og systemutviklingsbedrift. Vi tilbyr alle tjenester som ditt firma trenger for å gjøre internett til et nyttig verktøy og annonseplass.

Vi fokuserer på å gi deg som kunde et unikt design på den løsningen som du velger. Våre løsninger er ikke modulbaserte maler der man kun bytter ut bilder og logoer. Du risikerer ikke å finne samme designet hos ”nabo bedriften”.

Sammen med deg ser vi på hva som er spesielt med nettopp din bedrift. I denne prosessen bestemmer vi hva som er viktig å ha med i en presentasjon.

Gjennom kreativ bruk av de beste tekniske hjelpemidlene skaper vi et særpreget design du vil være stolt av å vise frem.

Netnor utvikler og tilpasser webløsninger for deg som stiller strenge krav til pris, kvalitet, fleksibilitet og service. Hos oss får din bedrift høykvalitets webdesign, hjemmesider, webutvikling, publiseringsløsninger, publiseringssystemer, publiseringsverktøy og søkemotoroptimalisering. Vi setter kunden i fokus!

Netnorgir deg alt du trenger på en plass:

Hjemmesider, webhotell, domenenavn, e-post, webdesign, webutvikling, publiseringsløsninger, publiseringssystemer, publiseringsverktøy og søkemotoroptimalisering.

Ta kontakt for et uforpliktende møte. Vi stiller med utkast til ny hjemmeside eller redesign av eksisterende hjemmeside.

Netnor holder til på besøksadressen Våkleiven 133, 5155 Bønes. Foretaket ble startet i 2001-02-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2001-06-11 og som et Ansvarlig selskap med delt ansvar. Netnor driver i bransjene "Konsulenttjenester", "Produktutvikling" og "Programvareutvikling". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Netnor på telefon 55 59 59 63, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nettnor.no

Besøksadresse Våkleiven 133, 5155 Bønes
Postadresse c/o Truls Erlend Vågstøl Ulriksdal 8, 5009 Bergen
 
Epost
truls@nettnor.no
Telefon
(+47) 55 59 59 63
Mobiltelefon
(+47) 920 24 037

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies