IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Net El Torget AS

Vis i kart
56 31 90 20
post@neteltorget.no www.neteltorget.no

Mer informasjon

Velkommen til Net El -Torget

Net El -Torget fremstår i dag som et riksdekkende handelshus i sterk vekst. Net lagerfører til enhver tid et stort sortiment av el- og elbeslektede produkter.

Net representerer flere ledende merkevarer, og som eneste importør av merkevarene Kenwood, BaByliss, DeLonghi, Menalux, Varta og C3 representerer Net en betydelig del av merkevarene som finnes på markedet i Norge i dag. I vårt eget varemerke NET, tilbyr vi et stort utvalg av blisterpakkede svakstrøms - og sterkstrømsprodukter.

Våre viktigste nøkkelord er: Merkevarer, som representerer kvalitet og lite reklamasjoner. Kort og effektiv verdikjede, som representerer effektivitet, logistikk, trygghet og økonomi. Tilstedeværelse, som representerer lokal salgsoppfølging, kompetanse og lokale aktiviteter.

Net El Torget AS holder til på besøksadressen Kausland Industriområde, 5381 Glesvær. Foretaket ble startet i 1991-09-06 og registrert i brønnøysund-registrene 1991-09-24 og som et Aksjeselskap. Net El Torget AS driver i bransjene "Elektronikk - Forhandlere" og "Husholdningsapparater - Engros". Foretaket har 15 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Net El Torget AS på telefon 56 31 90 20, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.neteltorget.no

Besøksadresse Kausland Industriområde, 5381 Glesvær
Postadresse Smånipevegen 2, 5381 Glesvær
 
Epost
post@neteltorget.no
Telefon
(+47) 56 31 90 20
Telefaks
(+47) 56 31 90 21

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies