IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Nessemo Transport & Avfallsbehandling AS

- i bransjen siden 1978

Vis i kart
74 04 05 75
ole@umas.no

Mer informasjon

Nessemo Transport & Avfallsbehandling er et selskap som har vært i bransjen siden 1978, Den gang med utleie av avfallscontainere og transport av disse. I 1998 bygde vi egen sorteringshall hvor vi sorterer alt avfall som er hentet fra våre kunder.

Avfallet som kommer inn til dette anlegget, blir først veid og så sortert i flere fraksjoner som vi igjen leverer til forskjellige aktører rundt omkring. Det vi leverer til deponi, blir først kjørt over et manuelt sorteringsanlegg, der det står flere og plukker ut gjenvinnbare fraksjoner. Dette er slik at mest mulig gjenvinnbare fraksjoner brukes om igjen.

Vi har flere størelser på våre avfallscontainere, fra 8-45kbm, og har både åpne og lukkede containere. Vi betjener i dag område fra Åsen i sør, til Inderøy i nord, men tar også lengre turer hvis behovet melder seg. Pr i dag har vi 2 lastebiler og 2 gravemaskiner med forskjellige utstyr til sorteringen, og det er 5 ansatte i virksomheten.

Vi har utviklet et kvalitets- og internkontrollsystem ihht. Anerkjente kvalitetsstandarder. Vi gjør det vi kan for å ha et godt arbeidsmiljø, og vi forplikter oss til å ta hensyn til det ytre miljø så langt det er mulig. Alle oppdrag skal leveres fagmessig, og med forventet kvalitet.

Vi har som målsetting å være en totalleverandør innen avfall. Enten vi utfører jobben selv, eller ved å benytte en av våre samarbeidspartnere.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Ulvillavegen 226, 7660 Vuku
Postadresse Ulvillavegen 226, 7660 Vuku
 
Epost
ole@umas.no
Telefon
(+47) 74 04 05 75
Mobiltelefon
(+47) 483 07 670
Telefaks
(+47) 74 04 01 17

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies