IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ness Element AS

Vis i kart
24 02 20 04
info@nesselement.no www.nesselement.no

Mer informasjon

Ness Element AS er et bolig entreprenør selskap med sentral godkjenning i tlk.1 som er lokalisert på Hakadal i Nittedal kommune.Vi utfører byggentrepriser i Oslo,Østfold og Akershus.

Idag har vi rundt 15 flinke ansatte,hvorav 3 av de er administrasjon,og det store flertallet er prosjektorganisasjon som er tilknyttet byggeplassvirksomheten.

Vi har solid kompetanse i vår virksomhet til å gjennomføre ulike tipe prosjekter. Våre prosjektledere har stor og bred erfaring og fagkompetanse. Sammen med våre håndverkere sikrer vi at kunde får sitt produkt til rett tid,rett kvalitet og rett Kostnad.

Vi utfører alle våre prosjekter med kvalitetskrav,etiske retningslinjer,prosesser og rutiner som sørger for en sikker gjennomføring av våre prosjekter. I vårt arbeid bruker vi kun løsninger som er i samsvar med Norsk bygningslovgivning og vi foretrekker tekniske løsninger,som har godkjenning fra SINTEF.

Vi stadig utvikler faglige kunnskaper og ferdigheter,og styrer prosesser og er resultatorientert. Våre ansatte er faglært og er oppdatert på bygge forskrifter. Vi også følger systematisk helse,-miljø-og sikkerhetsarbeid i virksomheten og følger opp alle Kraver og regler som stiller HMS.

Ness Element AS holder til på besøksadressen Rulseveien 3, 1484 Hakadal. Foretaket ble startet i 2015-01-22 og registrert i brønnøysund-registrene 2015-02-03. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Ness Element AS på telefon 24 02 20 04, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nesselement.no

Besøksadresse Rulseveien 3, 1484 Hakadal
 
Epost
info@nesselement.no
Telefon
(+47) 24 02 20 04

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies