IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Nerligruppen AS

Vis i kart
80 05 50 33
post@blendexgruppen.no www.blendexgruppen.no

Mer informasjon

Sesons er en del av NerliGruppen og vi har egen produksjon av solskjermingsprodukter og eierskapet av bedriften har over 30 års bransjeerfaring.

Ved å ha hele verdikjeden intern gir dette vår organisasjon stor fleksibilitet og styrke.

Gjennom kontinuerlig produktutvikling med våre leverandører er vi også i forkant med moderne og tidsriktige løsninger som passer til både privat- og næringsmarkedet for solskjerming.

Gjennom ISO 9001 og ISO 14001 sertifiseringer har vi oppnådd utmerkelse for gode kvalitets- og kontroll rutiner som kommer alle våre kunder til gode for å sikre kvalitetsprodukter.

Våre fagfolk sikrer kunden de beste produktene tilpasset det behov kunden har. Gjennom en bred erfaring både på prosjekt- og privatmarkedet løser vi alle utfordringer basert på vår interne kunnskap blant de ansatte.

Vi i Sesons har kunder på hele Østlandet i byer som Oslo, Moss, Sarpsborg, Fredrikstad, Halden, Askim, Tønsberg, Drammen, Larvik, Horten, og Sandvika. Uansett hvor på Østlandet kunden befinner seg, kommer vi alltid uforpliktende på befaring og gir de råd og veiledning som kunden står ovenfor, og utarbeider løsninger i samråd med kundens ønsker og behov.

Kontaktinformasjon

www.blendexgruppen.no

Besøksadresse Skårersletta 45, 1473 Lørenskog
Postadresse Skårersletta 45, 1473 Lørenskog
 
Epost
post@blendexgruppen.no
Telefon
(+47) 80 05 50 33
Mobiltelefon
(+47) 922 81 950

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies