IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Nemus Bryn AS

Vis i kart
22 76 05 50
bryn@nemus.no www.nemusbryn.no

Mer informasjon

Aktiv Helse Bryn er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer, fysioterapeuter, akupunktører og massører. Vi ønsker å gi et behandlingstilbud til alle typer muskel- og skjelettlidelser. Derfor har vi samlet de mest anerkjente behandlingsformene for dette feltet under ett tak.

For mange pasienter er det vanskelig å velge hvilket behandlingstilbud som er riktig for sine plager. Det vil vi på Aktiv Helse Bryn hjelpe til med.

Vårt daglige samarbeid, vår kunnskap og bruk av hverandres spisskompetanse gjør oss godt egnet til å hjelpe deg i valget av riktig behandling.

Vi er en klinikk der du føler deg ivaretatt, blir tatt seriøst, lyttet til og får den nødvendige oppfølging.

Nyhet: For å gjøre tilbudet vårt enda mer komplett har vi nå utvidet med en psykolog, en psykomotorisk fysioterapeut og en ernæringsterapeut

Nemus Bryn AS holder til på besøksadressen Østensjøveien 79, 0667 Oslo. Foretaket ble startet i 2008-05-10 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-06-26 og som et Aksjeselskap. Nemus Bryn AS driver i bransjene "Akupunktører", "Alternativ medisin", "Fysioterapeuter", "Kiropraktorer", "Massasje", "Psykiatere" og "Psykologer". Foretaket har 7 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nemus Bryn AS på telefon 22 76 05 50, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nemusbryn.no

Besøksadresse Østensjøveien 79, 0667 Oslo
Postadresse Postboks 35 Bryn, 0611 Oslo
 
Epost
bryn@nemus.no
Telefon
(+47) 22 76 05 50

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies