IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Nedre Romerike Avløpsselskap Iks

Vis i kart
64 84 54 00
firmapost@nrva.no nrva.no

Mer informasjon

Behovet for metoder og anlegg for rensing av avløpsvann kom tydelig på 1960-tallet. Stor boligbygging i byer og tettsteder med innlagt vann og vannklosett ga merkbar forurensning på de stedene som hadde utslippene til bekker og elver.

Det ble planlagt ledningsnett og renseanlegg mange steder - også på Romerike. De fleste kommunene bygde egne anlegg og gjerne ett for hvert tettsted, men kommunene nederst ved Nitelva gikk sammen om å etablere RA-2.

De første vannverkene ble etablert tidlig på 1900-tallet, primært for å sikre vann til brannslukking. Til å begynne med måtte vannet hentes fra vannposter, men etter krigen fikk stadig flere hus innlagt vann. Vannforbruket økte og mange vannverk fikk kapasitetsproblemer.

Drikkevann gjennomgikk bare enkel rensing, ofte bare siling. Med tettere bebyggelse og større utslipp av avløpsvann, økte risikoen for at drikkevannet skulle forurenses, og kravene til behandlingsanleggene ble skjerpet. Mange av de mulige råvannskildene på Romerike er naturlig næringsrike, og god drikkevannskvalitet forutsetter ofte fullrensing, en teknisk omfattende og kostbar prosess. Interkommunalt samarbeid ble derfor også her løsningen og NRV ble etablert.

Nedre Romerike Avløpsselskap Iks holder til på besøksadressen Strandvegen 22, 2005 Rælingen. Foretaket ble startet i 2007-07-31 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-01-29 og som et Iks. Nedre Romerike Avløpsselskap Iks driver i bransjen "Vann- og avløpstjenester". Foretaket har 55 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nedre Romerike Avløpsselskap Iks på telefon 64 84 54 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

nrva.no

Besøksadresse Strandvegen 22, 2005 Rælingen
Postadresse Postboks 26, 2011 Strømmen
 
Epost
firmapost@nrva.no
Telefon
(+47) 64 84 54 00
Telefaks
(+47) 64 84 54 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies