IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Naturel Profstudio

"SENTER FOR KROPP OG SJEL"

Vis i kart
468 88 533
naturelprofstudio@hotmail.com www.naturelprofstudio.com

Mer informasjon

Mitt navn er Irina Vestre. Jeg er utdannet sykepler og hudpleier. I tillegg til min sykepleie utdanning tok jeg en utdanning som hudpleier i 2002 i Ukraina. Jeg har drevet med hudpleie i 12år og jobbet på forskjellige klinikker I Ukraina. I Norge jobbet jeg som spa-terapeut på Hjelmeland SPA hotell, Biologisk hudpleie klinikk.

Jeg velger å jobbe med kosmetikk, som inneholder aktive ingredienser og gir huden synlig effekt. Jeg har effektive behandlinger for alle hudtyper som bekjemper akne, pigmentforandringer og rynker. Kosmetiske merker som jeg jobber med er: Elixir, Holy Land og Academie. Alle inneholder dokumenterte ingredienser og antioksidanter som behandler huden på en delikat måte. Samtidig bruker jeg unike massasjeteknikker som strammer opp ansiktskonturer, styrker muskulatur/slapp hud, og til og med jevner ut rynker.

Jeg kan hjelpe å vurdere hva huden trenger. Samtidig hjelper jeg for å finne de beste produktene og de riktige behandlingene.

Vakker musikk, avslappende atmosfære og kvalitets kosmetikk vil gi glede, godt humør og selvfølgelig en vakker hud.

Hjertelig velkommen til mine kosmetiske behandlinger!

Naturel Profstudio holder til på besøksadressen Fjeldebakken 26, 4100 Jørpeland. Foretaket ble startet i 2014-04-11 og som et Enkeltpersonforetak. Naturel Profstudio driver i bransjen "Hudpleie". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Naturel Profstudio på telefon 468 88 533, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.naturelprofstudio.com

Besøksadresse Fjeldebakken 26, 4100 Jørpeland
Postadresse Fjeldebakken 26, 4100 Jørpeland
 
Epost
naturelprofstudio@hotmail.com
Telefon
(+47) 468 88 533
Mobiltelefon
(+47) 468 88 533

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies