IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Natur Og Fritid AS

Stor nettbutikk med kjempeutvalg av kikkerter, teleskop, stjernekikkerter og annen optikk, GPS, fotostativ, fotobager, naturbøker, kart og annet feltutstyr for den naturinteresserte. Sender til hele landet.

Vis i kart
38 70 67 50
post@naturogfritid.no www.naturogfritid.no

Mer informasjon

Vår styrke er ikke bare at vi har stort utvalg og god service, vår butikk er også drevet av folk med natur- og fritidsinteresser. Vi gir deg derfor kvalifiserte råd enten du skal ha din første kikkert, insektbok eller trenger ulike typer feltutstyr. Vi sørger også for at utstyret vi tilbyr, er det beste på markedet innenfor de forskjellige prisklasser.

På våre sider kan bestille direkte, sende oss e-post eller finne informasjon på forhånd før du eventuelt ringer oss på telefon for å bestille eller få råd og tips.

Kikkert.no er vår spesialbutikk for kikkerter, teleskoper, stjernekikkerter, lasermålere og annet kikkertutstyr. Vi tilbyr kikkerter fra alle de ledende kvalitetsmerkene. Vi har stort lager av kikkerter og teleskoper, og korte leveringstider. Med 10 år som spesialbutikk for kikkerter tør vi påstå at vi har oversikt over det meste når det gjelder kikkerter, teleskoper, stjernekikkerter eller avstandsmålere.

Velkommen til www.kikkert.no!

Er du ute etter andre natur- og fritidsprodukter eller bøker, finner du det i de to andre nettbutikkene våre: www.naturogfritid.no og www.naturbokhandelen.no.

Natur Og Fritid AS holder til på besøksadressen Fyrveien 6, 4563 Borhaug. Foretaket ble startet i 1996-06-22 og registrert i brønnøysund-registrene 1996-07-15 og som et Aksjeselskap. Natur Og Fritid AS driver i bransjene "Bokhandel", "Bøker - Postordre", "Fotobutikker", "Jakt og fiske", "Øvrig netthandel" og "Øvrig postordre". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Natur Og Fritid AS på telefon 38 70 67 50, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.naturogfritid.no

Besøksadresse Fyrveien 6, 4563 Borhaug
Postadresse Fyrveien 6, 4563 Borhaug
 
Epost
post@naturogfritid.no
Telefon
(+47) 38 70 67 50
Telefaks
(+47) 38 39 72 52

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies