IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Nasjonalforeningen for folkehelsen

Vis i kart
23 12 00 00
post@nasjonalforeningen.no www.nasjonalforeningen.no

Mer informasjon

Nasjonalforeningen for folkehelsens målsetting er at færre skal bli rammet av alvorlig sykdom og flere skal få et godt liv med god helse. Derfor arbeider vi for å bekjempe hjerte- og karsykdommer, demens og tuberkulose og for at de som rammes skal kunne leve et lengre og bedre liv. Vi arbeider også for eldres helse og trivsel, og for et godt nærmiljø for barn og familier.

Nasjonalforeningen for folkehelsen er en frivillig, humanitær organisasjon med 600 helselag og demensforeninger over hele landet. Organisasjonen ble stiftet i 1910. Vi er avhengig av innsamlede midler fra medlemmer og givere for å drive vårt arbeid.

Du kan velge å støtte enkeltsaker eller vårt arbeid generelt. Vi har en felleskonto 8200 01 80285 hvor pengene går til vårt generelle arbeid hvis du ikke har presisert en enkelt sak på innbetalingen. Du kan også bruke givertelefon 820 43 030. Alle gaver mottas med stor takknemlighet.

Husk at du kan få skattefradrag for gaver du gir til vårt arbeid.

  • Nasjonalforeningen er den største humanitære bidragsyteren til hjerteforskningen i Norge. Vi forsker også innen demens og tuberkulose.
  • Nasjonalforeningen er den organisasjonen som driver flest eldresentre i Norge, til nytte og glede for mange eldre.
  • Nasjonalforeningen skaper gode møteplasser i nærmiljøet, arrangerer gågrupper, røykesluttkurs og andre tiltak for å fremme god helse og forebygge sykdom.
  • Nasjonalforeningen er interesseorganisasjonen for personer med demens og deres pårørende, og arrangerer samtalegrupper og pårørendeskoler.

Nasjonalforeningen for folkehelsen holder til på besøksadressen Oscarsgaten 36 A, 0258 Oslo. Foretaket ble startet i 1996-10-17 og registrert i brønnøysund-registrene 2001-03-15 og som et Sti. Nasjonalforeningen for folkehelsen driver i bransjen "Offentlig administrasjon - Sosiale tjenester". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Nasjonalforeningen for folkehelsen på telefon 23 12 00 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nasjonalforeningen.no

Besøksadresse Oscarsgaten 36 A, 0258 Oslo
Postadresse Postboks 7139 Majorstuen, 0307 Oslo
 
Epost
post@nasjonalforeningen.no
Telefon
(+47) 23 12 00 00
Telefaks
(+47) 23 12 00 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies