IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Napaliy AS
Vis i kart
466 55 542
nadja@napaliy.no www.napaliy.no

Mer informasjon

Napaliy tilbyr en innovativ GEROPROTECTOR TEKNOLOGI som gir hud og kropp et foryngende utseende som varer i flere år. Napaliy er et kosmetologisk selskap som drives av Nadja Paliy. Hun er utdannet lege fra det medisinske universitet i St. Petersburg og er spesialist på hudproblemer.

Nadja har spesialisert seg innen kosmetologi og er skjønnhetsekspert med lang praktisk erfaring. Hun har god kjennskap til farmakologi og kosmetiske produkter, samt anatomi, fysiologi, biokjemi og andre fag som er nødvendige for å forstå de ulike prosessene som foregår i huden og kroppen som helhet.

Hun har internasjonale medisinske sertifikater for hudbehandling. I ca 15 år drev hun sin egen salong i St. Petersburg før hun kom til Norge og startet sin virksomhet her.

Napaliy AS

holder til på besøksadressen Austliveien 4, 0701 Oslo. Foretaket ble startet i 2012-02-24 og som et Aksjeselskap. Napaliy AS driver i bransjene "Hudpleie" og "Massasje". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Napaliy AS på telefon 466 55 542, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.napaliy.no

Besøksadresse Austliveien 4, 0701 Oslo
Postadresse Austliveien 4, 0701 Oslo
 
Epost
nadja@napaliy.no
Telefon
(+47) 466 55 542

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies