IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Namdal Arrangement AS

Tilrettelagte "events" og opplevelser for store og små grupper

Vis i kart
74 28 71 01
firmapost@collett.no www.collett.no

Mer informasjon

Namdal Arrangement A/S (Namar) har som målsetting å hjelpe både namdalinger og tilreisende gjester slik at de kan få oppleve Namdalen på sitt aller beste.

Vi håper å kunne bidra til dette ved å sy sammen ulike kombinasjoner av opplevelser, attraksjoner og aktiviteter med hyggelig bespisning, overnatting og transport tilpasset den enkelte gjestegruppes ønsker.

Namar har sitt utspring i Firma Albert Collett ANS som har mer enn 130 års erfaring med ulik tilrettelegging av jakt og fiske, og som etterhvert har erfart at også jegere og fiskere av og til kan ønske seg litt alternative opplevelser når de er på besøk i Namdalen. Det er erfaringene fra denne virksomheten man nå ønsker å stille til disposisjon for andre og nye gjester som ønsker å besøke Namdalen.

Namar samarbeider med en rekke leverandører av ulike reiselivsprodukter, og er medlem i Reisegarantifondet som er en lovpålagt garantiordning for alle som tilbyr sammensatte reiselivsprodukter slik at kunden skal ha en økonomisk garanti for at produkter blir levert som avtalt.

Namdal Arrangement AS holder til på besøksadressen Bangsundvegen 37, 7822 Bangsund. Foretaket ble startet i 1989-11-17 og registrert i brønnøysund-registrene 1990-02-03 og som et Aksjeselskap. Namdal Arrangement AS driver i bransjene "Eiendom - Utleie" og "Eiendomsforvaltning". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Namdal Arrangement AS på telefon 74 28 71 01, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.collett.no

Besøksadresse Bangsundvegen 37, 7822 Bangsund
Postadresse Bangsundvegen 37, 7822 Bangsund
 
Epost
firmapost@collett.no
Telefon
(+47) 74 28 71 01
Telefaks
(+47) 74 28 72 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies