IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Næringstjenester AS

Vi har et godt utrustet kopisenter med moderne utstyr for både farge-, monokromatisk og sort/hvit kopiering, og en egen avdeling for ferdiggjøring av trykksaker, slik som sortering, stifting, innbinding. liming etc.

Vis i kart
64 98 36 50
post@naringstjenester.no www.naringstjenester.no

Mer informasjon

De tjenester vi kan utføre for næringslivet og/eller privatpersoner er mange. Vi har et godt utrustet kopisenter med moderne utstyr for både farge-, monokromatisk og sort/hvit kopiering, og en egen avdeling for ferdiggjøring av trykksaker, slik som sortering, stifting, innbinding. liming etc. Vår avdeling for mailing kan påta seg alle typer oppdrag for ilegg, pakking, adressering og utsendelse av materiell, samt ilegg og oppbygging av produkt- og salgskataloger. Lettindustriavdelingen utfører oppdrag som sortering, pakking, ompakking, montering og etikettering etc

Næringstjenester AS holder til på besøksadressen Vestliveien 2, 1540 Vestby. Foretaket ble startet i 1995-04-28 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-06-01 og som et Aksjeselskap. Næringstjenester AS driver i bransjene "Kopiering og hurtigtrykk", "Pakking og adressering", "Trykkerier" og "Vernet arbeid". Foretaket har 9 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Næringstjenester AS på telefon 64 98 36 50, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.naringstjenester.no

Besøksadresse Vestliveien 2, 1540 Vestby
Postadresse Postboks 138, 1541 Vestby
 
Epost
post@naringstjenester.no
Telefon
(+47) 64 98 36 50

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies