IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Myrvik Maskinutleie AS

MYRVIK maskinutleie AS har siden starten vokst til å bli blant distriktets største innen utleie av maskiner og utstyr, til bygg- og anleggsdrift og service/reparasjoner i høyden.

Vis i kart
911 56 556
post@myrvik.no www.myrvik.no

Mer informasjon

Velkommen til Myrvik Maskinutleie AS

MYRVIK maskinutleie AS har siden starten vokst til å bli blant distriktets største innen utleie av maskiner og utstyr, til bygg- og anleggsdrift og service/reparasjoner i høyden.

Vi har maskiner, lifter, verktøy og utstyr for ulike typer bygg- og anlegg. Blant våre lifter finner du både selvgående, tilhengermonterte og bilmonterte, slik at vi dekker de fleste behov til arbeidet i høyden.

Vi kan også tilby ulike maskiner til grunnarbeid, slik som vibroplate, minidumper, gravere og kompaktlaster. Se gjennom menyen på disse sidene. er det noe du savner, vil vi strekke oss langt for å skaffe dette for deg. Vi kan skaffe både lifter og utstyr på forespørsel. Alle maskiner kan leies ut med maskinfører.

Vi setter sikkerhet og kvalitet høyt på våre maskiner. Vi har derfor HMS-internkontroll, og maskinene blir jevnlig kontrollert av sakkyndig virksomhet.

Ta gjerne kontakt eller se vår hjemmeside for mer informasjon!

Myrvik Maskinutleie AS holder til på besøksadressen Industrivegen 1, 7820 Spillum. Foretaket ble startet i 2003-04-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2003-04-09 og som et Aksjeselskap. Myrvik Maskinutleie AS driver i bransjene "Fasade- og belegningsstein", "Kran- og liftutleie" og "Maskinutleie". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Myrvik Maskinutleie AS på telefon 911 56 556, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.myrvik.no

Besøksadresse Industrivegen 1, 7820 Spillum
Postadresse Postboks 88, 7820 Spillum
 
Epost
post@myrvik.no
Telefon
(+47) 911 56 556
Mobiltelefon
(+47) 911 56 556
Telefaks
(+47) 74 27 13 50

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies