IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Myrkdalen Skiutleige AS

Tidenes alpinsatsing på Vestlandet

Vis i kart
56 52 30 40
56 53 10 30

Mer informasjon

Store planar for Myrkdalen dei neste åra. Rundt 700-800 millionar kroner skal investerast i det som vil bli eitt av Noregs største alpinanlegg.

Tilbodet til Ski Voss får med dette eit fantastisk løft innover i framtida. Fyrste investering er ein ny ekspress-stolheis med 6-setar. Skiferie, vinterferie, påskeferie eller berre ei flott helg på ski. Prøv oss til vinteren. Book gjerne overnatting alt no for å sikra deg plass.

  • Vi skal løfte oss opp i eliteserien, sette Voss og Myrkdalen på kartet i alpin-Noreg, og forsterke dette som ein heilårs reiselivsdestinasjon, seier Egil Svoren som er styreleiar i Voss Fjellandsby AS. Til saman 11 skiheisar med eit gigantisk løypenett og kapasitet på 15 000 gjestar kvar dag er planlagt i Myrkdalen, som ligg ein halv times køyring frå Voss i eit av Noregs mest snøsikre fjellområda mot Vikafjellet.

  • Det gjer oss til eit av dei største alpinanlegga i Noreg, seier dagleg leiar i Voss fjellandsby, Nils Akselberg.

Sidan starten i 2003 er det investert 60 millionar i skiheisar og serviceanlegg. Neste steg i utbygginga er ein ny seksseters stolheis til 46 millionar kroner som vil stå klar i november i år. Voss fjellandsby har satt seg føre eit mål om å nå ein omsetnad på heiskort til 30 millionar i løpet av tre år.

  • Bakgrunnen for at vi føretek desse investeringane allereie nå, er at kapasiteten langt på veg er sprengd. Dette har vi nå tatt tak og doblar kapasiteten i anlegget. Stolheisen vil få ein kapasitet på 3000 personar i timen, seier Svoren. Voss fjellandsby har som mål å vere det sjølvsagte fyrstevalet for skihungrige vestlendingar, men òg eit godt alternativ for andre nordmenn og skituristar frå utlandet. Området gir muligheiter for alle kategoriar alpinistar laussnø.

  • Snøen lavar ned i Voss fjellandsby på vinterstid. Fjellandsbyen er med snødjupner opp mot fem meter ein av dei mest snøsikre skidestinasjonane i Europa. Dette syner at Voss fjellandsby i Myrkdalen har ei svært lys framtid som alpin leikegrind for heile familien, seier Akselberg.

Myrkdalen Skiutleige AS holder til på besøksadressen Myrkdalen, 5713 Vossestrand. Foretaket ble startet i 2007-11-26 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-04-29 og som et Aksjeselskap. Myrkdalen Skiutleige AS driver i bransjen "Idrettsanlegg - Vedlikehold". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Myrkdalen Skiutleige AS på telefon 56 52 30 40. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Myrkdalen, 5713 Vossestrand
Postadresse Myrkdalen, 5713 Vossestrand
 
Telefon
(+47) 56 52 30 40
Mobiltelefon
(+47) 971 87 353
Vakttelefon
(+47) 56 53 10 30

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies